"Update" Nieuwe keuken voor Kees Witte

"Update" Nieuwe keuken voor Kees Witte
Deel deze actie via:

Kees en zijn lief verdienen een nieuwe keuken. Dat moet iedereen met me eens zijn. Laten we hem met z'n allen helpen.

 

Update;

Lieve allemaal die mee hebben gedaan aan de actie voor onze Kika Goeree Overflakkee Kees Witte ontzettend bedankt ook namens mij. Kees belde mij deze week op met dit fantastisch mooie bericht. Nu ik het weer lees krijg ik er weer kippenvel van. Ook namens mij grote dank aan de bedrijven die dit mogelijk maken. ❤️

(Op de Facebook pagina van Kees is het hele verhaal over de keuken en bedrijven die er aan mee doen te lezen;)

Nu hoop ik dat ik hier veel personen kan bereiken die mee hebben geholpen met de actie voor Kees en zijn lief.

 

Nu de keuken in de maak is, heb ik een vraag.

Ik heb aan Kees gevraagd of hij nog iets te wensen heeft. Nu gaf hij aan dat hij nog graag  een nieuwe kunststof voordeur voor Wilma wil.

Een kunststof voordeur is ook vrij prijzig, maar wel een mooie vervanger voor de keuken toch?

Nu denk ik dat het geen probleem is dat ik het bedrag daarvoor ga gebruiken.

Mocht iemand het hier niet mee eens zijn, wil je mij dat dan laten weten?

 

Nogmaals ontzettend bedankt voor jullie gulle giften. ❤️😘

 

PS Over een aantal weken ga ik deze actie stoppen. En hoop ik voor het mooie bedrag dankzij jullie, Kees en zijn lief te verblijden met een prachtige nieuwe voordeur. 

Het bedrag wat ik via deze actie heb ontvangen maak ik dan bekend, en van de voordeur volgt dan zeker ook nog een foto. 

 

Lieve groet Bea 💗

 

 

Toen ik het bericht van Kees op facebook las was het eerste wat in me opkwam, hier moet ik iets mee doen. Kees die zich altijd zo inzet voor de zieke kinderen (KIKA)  moeten we met z'n allen helpen. Nu geeft hij aan dat zijn grootste wens een nieuwe keuken voor z'n lief Wilma is. Ik hoop dat heel veel mensen er ook zo over denken en iets willen schenken zodat er een nieuwe keuken gerealiseerd kan worden. Ik hoop en vertrouw op jullie steun… met z'n allen staan we sterk…Toch? Dit verdient Kees zeker. En we hopen natuurlijk dat Kees nog lang bij ons mag blijven.

Voor de personen die niet weten wie Kees is voeg ik een stukje van zijn facebook verhaal toe. Dan begrijpen jullie beter waarom ik heb besloten deze actie op te starten.  En voor degene die facebook hebben kunnen Kees Witte opzoeken en daar zijn hele verhaal lezen;

Soms loopt het leven ineens anders en gebeurt er iets wat je niet hebt gewild of zijn de omstandigheden anders dan verwacht. Maar soms weet je zelf wel dat je dat streepje toch ziet naderen en geloof me maar, tis niet echt leuk maar het is wel de realiteit en je zal er mee moeten leven denk ik.  Je kunt je wel krampachtig aan het leven blijven vasthouden maar als je zelf nog kan beslissen om het leven langzaam uit je lijf weg te kunt laten vloeien zonder pijn en ongemak is dat denk ik toch het mooiste zowel voor je zelf maar ook voor je naaste..

Bij mijn laatste bezoek een paar weken geleden bij de longhospik in het hospita en had ik ook een longfunctie onderzoek en de resultaten daarvan waren nu niet echt super mooi, ben in een goed halfjaar 2 procent achteruit gegaan, komt er op neer dat ik nog 25 procent longinhoudt heb en dat is met medicatie die ik had genomen voor het onderzoek dus zonder de medicatie had ik niet eens dat onderzoek kunnen doen laat staan op eigen houtje naar het hospita te gaan. Tijdens het gesprek wat ik had met de longartse zei ze, denk dat we toch een gesprek aan moeten gaan Kees hoe we het gaan doen als het echt niet meer gaat met je longen. Het is nog niet aan de orde maar we weten dat die tijd nadert. Eenmaal thuis gekomen met mijn lief er over gehad wat de longarts me verteld heeft en ook verteld wat ik graag zelf wil als het zover is. Ook savonds met de kids er over gehad wat er is gebeurt in het hospita en verteld wat ik zelf wil als het zover is. Heb je nog iets wat je graag wilt doen pa werd er gevraagt. Wat ik nog graag wil is een nieuwe keuken voor je mams want die we nu hebben is 29 jaar oud en wil haar graag nog een nieuwe geven al wordt het wel moeilijk met mijn WAO uitkering en de huidige prijzen haha. Ze schoten in de lach en zeiden we gaan kijken of we iets kunnen doen maar wil je niet echt graag ergens nog naar toe, heb je geen do it lijstje waar op staat wat je nog eens in je leven wilt doen. Nee kids die heb ik niet, wil wel graag nog zo lang mogelijk genieten van de kleinkids van jullie en een nieuwe keuken voor je mams. Weet je vrienden, je moet maar proberen om de moed er in te houden en doorgaan met wat je nog kan al is het soms verrekte moeilijk.

We blijven ademen zo lang het gaat en genieten van de kids.

Wees lief voor elkaar en zorg voor elkaar.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 31-03-2023 gestart
5333x bekeken

Actie georganiseerd door:

B van Splunder

B van Splunder

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 31-03-2023 gestart
5333x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog