Urbex for Quin

Urbex for Quin
Deel deze actie

Rechtzetting van een steunactie, die oplichterij bleek te zijn

114 donaties
31%
€ 1540 van € 5000 ingezameld

Onlangs verscheen het hartverscheurende verhaal van de kleine Quinn, die sinds zijn extreme vroeggeboorte vecht voor zijn leven.

Femke (39) en haar man Dennis (46) zijn de trotse ouders van vier kinderen. Sinds de extreme vroeggeboorte van hun jongste zoon Quinn strijden ze vooral voor zijn levensgeluk. Helaas heeft Quinn niet lang meer te leven. Door zijn ongeneeslijke ziekte zit hij inmiddels in een elektrische rolstoel en de gemeente wil niet meewerken aan een speciale rolstoelbus. “Via een crowdfunding werden we opgelicht en een speciaal donatiepotje voor Quinn werd gestolen. Toch geven we niet op. We blijven strijden om nog zoveel mogelijk te genieten van en met Quinn.”

Deze oplichter is geen onbekende in het wereldje van de urban explorers. Hij staat bekend als een inbreker en een dief en nu dus ook als een oplichter, die op de kap van een ongeneeslijk ziek kind zichzelf probeert te verrijken. Een schandelijke vertoning, waardoor onze community van urban explorers in een slecht daglicht komt te staan. Vanuit diezelfde community willen we echter duidelijk maken dat we niet alleen een community met een gedeelde passie zijn, maar dat we ook en vooral mensen van vlees en bloed zijn, met een hart voor wat er beweegt in onze samenleving. Het verhaal van de kleine Quinn en de oplichting door iemand die zich ‘een van ons’ wil noemen, heeft ons sterk aangegrepen. Via deze inzameling willen we proberen het leed dat deze sowieso al zwaar door het lot getroffen familie te beurt viel enigszins te verzachten. Elk beetje telt, dus tast even in de buidel en steun onze actie! 

Nieuws

Collectanten

Laden...
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Peter Vanderborght

Peter Vanderborght

114 donaties
31%
€ 1540 van € 5000 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog