Voor Esther & Folkert

Voor Esther & Folkert
Amber Bosma
Deel deze actie via:

Esther heeft te gehoren gekregen dat ze uitbehandeld is. Ik gun hun dat ze samen nog veel leuke dingen kunnen doen.

 

Dankzij jou financiële bijdrage (groot of klein), heeft Esther geen financiële stress en kan ze zich focussen op haar gezondheid.

In de zomer van 2022 kreeg Esther plotseling heftige buikpijn. Nadat eerst werd gedacht aan stress, bleek het uiteindelijk uitgezaaide melanoomkanker te zijn. Esther heeft recent te horen gekregen dat ze uitbehandeld is, wat mij super heftig lijkt om te horen te krijgen, zeker als je pas 40 jaar bent. 

Esther kent haar man Folkert pas 4 jaar, in mei 2022 zijn ze getrouwd. In het jaar waarin ze juist wilden nagenieten van hun bruiloft en de liefde wilden vieren, hebben zij helaas dit verschrikkelijke bericht te horen gekregen. 

De ziekte van Esther;

Esther heeft 20 jaar geleden tweemaal een melanoom gehad. Een melanoom is een kwaadaardige moedervlek. Nadat beide weg zijn gehaald, is ze 5 jaar lang onder controle gebleven om uitzaaiingen in de gaten te houden. Tijdens deze periode was er niks aan de hand en na 5 jaar werd ze “schoon” verklaard en hoefde ze niet meer op controle te komen. Ongeveer een jaar geleden kreeg Esther plotseling heftige buikpijn. Later bleek dat het melanoom onderhuids is blijven zitten en in die tijd door haar hele lichaam is uitgezaaid. Dit wordt melanoom kanker stadium 4 genoemd, het zit bijna overal in haar lichaam. De immuuntherapie die ze kreeg sloeg goed aan maar blijkt helaas niet te werken voor de uitzaaiingen in de hersenen, waardoor Esther nu uitbehandeld is. We hopen dat ze nog lange tijd kan blijven genieten van het leven en dat ze met Folkert nog veel mooie ervaringen op kan doen! 

Waarom doe ik dit?

Ik ben Amber, een nichtje van Folkert, en gun Esther en Folkert nog veel tijd samen waarin ze leuke activiteiten kunnen doen zonder dat ze over de financiële kant na hoeven te denken. Esther heeft geen baan meer, waardoor ze nu een uitkering krijgt. Folkert wil nog veel tijd met zijn vrouw doorbrengen en niet alleen maar werken en thuis voor Esther zorgen. Met elke euro kunnen we een bijdrage voor Esther en Folkert leveren voor die leuke activiteiten. Alvast bedankt voor het doneren!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 09-07-2023 gestart
816x bekeken

Actie georganiseerd door:

Amber Bosma

Amber Bosma

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 09-07-2023 gestart
816x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Familie Wens
Misbruik melden