Voor Jongeren, Voor Gezondheid - De 24uur Livestream 2024

Voor Jongeren, Voor Gezondheid - De 24uur Livestream 2024
Jules Verloove

Inzameling voor Het Kinderkankerfonds én TAJO (Talentenatelier voor jongeren)

 

Tromgeroffel, trompetgeschal, en confetti all around… Het is weer zover! Na de zotte edities van 2021 en 2023 zijn we klaar om een derde (en laatste) keer te knallen. Wij stellen jullie voor: De 24uur Livestream – Editie 2024!

Voor de diehard fans die al sinds de vorige editie met spanning uitkeken naar deze aankondiging (kuch kuch), en voor de nieuwkomers die de vorige twee edities hebben gemist, laten we jullie even uitleggen wat "De 24uur Livestream" eigenlijk is.

Stel je dit even voor: één persoon die 24 uur lang de boel aan elkaar kletst zonder ook maar een oog dicht te knijpen! 

Maar wacht, het wordt nog beter. Tijdens deze livestream draait alles om het inzamelen van geld voor het goede doel. In het verleden hebben we ons ingezet voor Het Centrum Ter Preventie Van Zelfdoding en TEJO. Dit jaar is het goede doel het Kinderkankerfonds én TAJO (Talentenatelier voor jongeren).

Maar nu denk je misschien, wat gebeurt er dan allemaal in die 24 uur? Wel, we gaan niet alleen helemaal los op muziek, maar de afgelopen edities ontvingen we ook enkele BV’s zoals Sam De Bruyn, Clara Cleymans, Michiel De Meyer, Dorian Liveyns, Bert Verbeke…!

In 24 uur kan je natuurlijk heel wat doen, dus maak je klaar voor de gekste challenges, karaokemomenten (sorry aan degenen die nog steeds gehoorschade hebben hierdoor) en dilemma’s, allemaal live en interactief met de fantastische kijkers!

Dus zet die datum in je agenda, deel dit evenement massaal en bereid je voor op een onvergetelijke 24 uur vol met random momenten (Maar allemaal voor het goede doel)! Laat het aftellen maar beginnen naar De 24uur Livestream – Editie 2024.

 

De stream start op woensdag 6 maart om 14u00 en zal duren tot donderdag 7 maart om 20u00 (we knallen voor deze laatste keer enkele uurtje langer).

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 04-03-2024 gestart
2827x bekeken

Actie georganiseerd door:

Jules Verloove

Jules Verloove

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 04-03-2024 gestart
2827x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog