Een gezondheidsapparaat voor zoveel mogelijk mensen en om zelf te genezen

Een gezondheidsapparaat voor zoveel mogelijk mensen en om zelf te genezen

Aankoop Multi Wave Oscillator

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

De voorbije 9 maanden mocht ik de Multiwave Oscillator uitproberen bij Rosalie, en het gunstige effect ervan ervaren op mijn lichaam. Ik moest telkens een uur rijden heen en nog eens terug om er 20 à 30 minuten tussen te zitten, maar het was het meer dan waard. In de periodes dat ik er gebruik van maakte werd ik niet ziek. De periodes waarin ik ermee stopte, werd ik telkens weer terug ziek . Bij een 6-maandelijkse controle bij de nefroloog bleek uit de bloedafname dat mijn immuunsysteem verbeterd was, dit na een periode dat ik er 2 maal per week gebruik van maakte. IgA nefropathie is een auto-immuunziekte die voelbaar is in mijn hele lijf en stilaan mijn leven begon te bepalen. Bij een stevige verkoudheid krijg ik steeds een opstoot waardoor ik zieker wordt dan de gemiddelde mens. Als ik ziek tussen de MWO ga, ben ik steevast opgeladen na de sessie en kan ik de dag beter door. 

Het is dus fantastisch nieuws dat dit apparaat me kan helpen en een prachtig idee dat we ook nog vele anderen zouden kunnen helpen en laten meegenieten van dit apparaat. Aanbevolen wordt het dagelijks 10 min te gebruiken. Omdat dit niet haalbaar is omwille van de afstand, deed ik dus 2 maal per week en had ik al een fantastisch resultaat. Ik zou ik graag het apparaat zelf kopen, maar dit is een heel groot bedrag om te betalen. 2 maal per week een uur rijden kost natuurlijk ook veel en we geloven dat dit apparaat veel kan veranderen in ons gezin. 

Wij zoeken dus financiële steun en in ruil daarvoor mag je zelf 1 tot 5 x gratis gebruik maken van het apparaat en ervaren wat het jou kan brengen. 

Ontzettend bedankt voor de steun! 

Maia

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 19-03-2024 gestart
30x bekeken

Actie georganiseerd door:

Maia Van Landeghem

Maia Van Landeghem

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 19-03-2024 gestart
30x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog