Voor onze ouderen/senioren in verzorgingshuizen in Nederland, steunt u ons.

Voor onze ouderen/senioren in verzorgingshuizen in Nederland, steunt u ons.
Esther Scholten

Helaas hard getroffen door corona! Een geweldig bedrijf opgezet, wil blijven bestaan voor onze lieve ouderen/senioren

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Helaas door corona heb ik 1,5 jaar niet kunnen/mogen werken, eindelijk mocht ik de huizen weer in… Een mooie wintercollectie ingekocht maar helaas vanaf vorige week zijn alle verkopen weer geannuleerd omdat de huizen geen activiteiten mogen houden! Ik krijg geen steun in 1.5 jaar is me spaargeld op en moet ik me bedrijf gaan loslaten. 

Scholtenmode brengt een totaalconcept op het gebied van mode voor senioren. Wij creëren een echte modebeleving in verzorgingshuizen en seniorenflats. Ouderen, familie en mantelzorgers hebben in toenemende mate behoefte aan ontzorging als het gaat om het aanbieden, passen en keuze hebben in kleding, schoenen onder/nachtmode. 

Ik bezoek verzorgingstehuizen/seniorenflats en geef de bewoners een interessante ochtend, middag. Er heerst een sfeer van relaxedheid, gezelligheid, vertrouwen en vakkundigheid waarbij ik de animator ben voor een leuk dagdeel. Een sfeer waarbij problemen van klanten opgelost worden door het aanbieden van een ruim en interessant assortiment aan schoenen, kleding, ondermode, nachtmode en bijouterie.

Ik breng meer dan alleen het verkopen van goederen. Ik wil dat de ouderen gezellig bij elkaar komen om mijn collectie te bekijken door middel van bijvoorbeeld een modeshow, waarin de collectie gedragen wordt door de bewoners/vrijwilligers. Regelmatig neem ik ook een visagiste mee om de dames te voorzien van een leuke make-up en gelakte nagel.

 

 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 22-11-2021 gestart
252x bekeken

Actie georganiseerd door:

Esther Scholten

Esther Scholten

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 22-11-2021 gestart
252x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog