Voor onze ouderen uit onze woonzorg

Voor onze ouderen uit onze woonzorg
Els De Muynck

Warm/ koude maaltijdwagen met plateaus en een Au Bain Marie wagen .

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Dag iedereen ,

Ik start een actie op voor onze ouderen . Ik werk in een woonzorgcentrum in de Vlaamse Ardennen . Een leuk rusthuis en een gedeelte  serviceflats. Het complex ligt mooi in t groen en het is hier heel rustig . Maar er zijn toch bepaalde situaties die beter kunnen . 

Helaas is er geen geld voor exstra investeringen .En ik vind dat heel triestig.   Onze ouderen verdienen beter.  Er worden hier dagelijks lekkere maaltijden voorgeschoteld maar helaas is er een probleem dat opgelost kan worden . We hebben nood aan   nieuwe  Au Bain Marie wagen omdat de onze  niet meer  werkt.  Zo konden we een tweede portie  aanbieden  voor de bewoners  maar nu is dit niet meer mogelijk. Nu behelpen we ons met een  open kar om de maaltijden te bedelen voor de bewoners van de service flats   Wel   is het zo als de warme  maaltijden bij de service flats geleverd worden is het eten koud. Ondanks er foliepapier over is ze koelen af tijdens de rit want het is een eindje stappen . Dit is echt niet leuk voor de ouderen . En maakt hen echt slecht gehumeurd. 

Ondanks dat er  hier veel georganiseerd om de ouderen het naar zeer  hun zin te maken . Hun maaltijd is voor hen het  belangrijkste van de dag. 

We hebben hier zeer goed team  van zowel voor de verzorging als de ergo en een directie die hier alles in goede banen laat lopen en heel lief en vriendelijk is voor onze ouderen . 

 Nu  daarom wil ik ook iets doen om hen te helpen  . 

De ouderen liggen mij nauw aan t hart Ik kom dagelijks bij hen langs . We delen lief en leed en ook wat er heb bezig houd.

Dus kwam ik op dit idee!

 

 Alleen ik kan dat zelf niet financieren . We krijgen geen hulp van de hoofd directie omdat de investeringen beperkt zijn .Dus ik vraag jullie hulp  lieve mensen om mij te helpen  voor een maaltijden wagen met plateaus voor zowel brood/warm en koude maaltijden.

 En ook eventueel een Au Bain Marie wagen om de maaltijden warm te houden . Ik heb echt jullie steun nodig om doel te kunnen waar maken . 

Neem gerust contact met me op voor meer uitleg

Grtjs els

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
4 dagen geleden gestart
17x bekeken

Actie georganiseerd door:

Els De Muynck

Els De Muynck

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
4 dagen geleden gestart
17x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog