Waarom is ziek zijn toch nog zo schandalig duur ?

Waarom is ziek zijn toch nog zo schandalig duur ?
Elke Heyvaert
Deel deze actie

Lieve mensen, ondanks het harde werk van mijn man kunnen wij onze kinderen niet alles geven omdat mijn ziekte alles opeist

0 donaties
€ 0 van € 5.000 ingezameld

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hoi allemaal, ik ben een 39jarige moeder van 3 tieners en lijd al jaren aan reumatoïde artritis en overmatige botverkalking. sinds een tweetal jaar zijn mijn oren aangetast door de verkalking en is mijn gehoorgang aan beide kanten zo goed als dicht. De kalk weghalen is te riskant vanwege de diepte waar het zich bevindt . En dus hoor ik steeds minder. daarvoor zou ik hoorapparaten kunnen aanschaffen maar deze kosten na tussenkomst van het ziekenfonds nog steeds 4.000 euro per oor.Muziek is alles voor mij, ik kan er mijn emoties in kwijt maar de realiteit is dat dit mij afgenomen zal worden binnen enkele jaren. 
Ik krijg twee keer per maand infiltraties over mijn volledige rug, dit is telkens een dagopname maar sinds begin 2021 worden de voor- en na kosten van deze opnames niet meer vergoed door de CM, wat neerkomt op een opleg van 200 euro per maand minimaal. Onze woning zou moeten aangepast worden met een traplift maar deze kosten handenvol geld dus sleep ik mezelf de twee verdiepen omhoog en kom ik vaak dagenlang niet buiten. Alles wordt steeds zwaarder maar ik weiger op te geven. Ik blijf mijn hobby uitoefenen als korfbaltrainer zolang mijn lijf dit toelaat, de liefde en vriendschap van “mijn” kids geeft me vleugels maar ik val steeds weer keihard terug tegen de grond de zes dagen die volgen op die training. 

Het vergt heel wat moed en opzij zetten van trots en schroom om geld te vragen aan vreemden, maar de medische facturen stapelen zich op en we moeten onze kinderen de leuke dingen van het leven ontzeggen daardoor, al doen we wat we kunnen wat zij worden al genoeg gestraft met een zieke mama.

Ik sta altijd klaar om anderen te helpen en zal dat blijven doen zolang ik kan, geen idee of dit idee van een vriendin om een hulpactie voor mezelf op te richten tot iets zou leiden maar lieve mensen , zonder de druk van die medische facturen zou de aankoop van een hoorapparaat tot de mogelijkheden behoren, en de stemmen van mijn man en kinderen blijven horen is het allerbelangrijkste in mijn leven, net zoals mijn kinderen alles kunnen geven wat ze verdienen.

help ons alsjeblieft, ons gezin is u bij voorbaat dankbaar.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 29-10-2022 gestart
88x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Elke Heyvaert

Elke Heyvaert

0 donaties
€ 0 van € 5.000 ingezameld

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 29-10-2022 gestart
88x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog