Waterloop 2023

Waterloop 2023
Rotary Leerdam
Deel deze actie via:

Kinderen van 5 basisscholen in Leerdam, Asperen en Herwijnen zamelen geld in voor waterfilters in Ethiopie

 

Waterloop 2023.

Op het platteland van Ethiopië is er nog steeds een groot tekort aan schoon drinkwater waardoor veel gezondheidsproblemen ontstaan, vooral bij jonge kinderen.

Al negen jaar lang wordt er door schoolkinderen van veel basis scholen in Leerdam, Kedichem, Asperen, Heukelum en Herwijnen, in samenwerking met de Rotaryclub Leerdam, actie gevoerd voor waterfilters voor Ethiopie, waarbij zij worden gesponsord om 6 kilometer te lopen met een rugzak met 6 liter water. 

Met de opbrengsten worden, samen met de Rotaryclub Addis Ababa Entoto in Ethiopië, waterfilters gekocht die via het ziekenhuis in Butajira in Ethiopië onder de bevolking op het platte land worden verdeeld.

Dit jaar, op de actiedag van 15 maart, lopen ongeveer 165 kinderen van 5 basisscholen een afstand van 6 km met 6 liter water in hun rugzakjes.

Voorafgaand aan deze actie zoeken al deze kinderen sponsors die hen willen aanmoedigen en die geld willen doneren dit mooie project. 

Meer informatie over het project vind je door hier te klikken.

Steun onze kinderen die deze actie voeren voor de kinderen in Ethiopië die het zo hard nodig hebben. Als Rotary Leerdam zorgen wij ervoor dat 100% van uw donaties aan dit goede doel wordt besteed.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 16-02-2023 gestart
1020x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Actie georganiseerd door:

Rotary Leerdam

Rotary Leerdam

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 16-02-2023 gestart
1020x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog