Weg met de vrouwelijke burn-out!

Weg met de vrouwelijke burn-out!

Ik heb een goede methodiek ontwikkeld tegen de vrouwelijke burn-out. Dit uitwerken kost tijd en geld. En dat heb ik niet!

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Ik ben kort geleden hersteld van een enorme burn-out. Dit heeft mij bijna 2 jaar van mijn leven gekost en heel veel mentale en fysieke kwalen opgeleverd. Ik noem dit vaak de ergste periode in mijn leven.

Deze tijd heeft mij veel laten nadenken. Eerst vooral donkere gedachtes, later meer over de oorzaken en hierna (gelukkig) ook over de oplossingen.

Ik ben toen ook meer gaan onderzoeken over de ‘vrouwelijke’ burn-out en kwam erachter dat hier nog helemaal niet veel over geschreven is en zeker nog te weinig specifieke coaching op is. Terwijl de kenmerken en oorzaken toch echt heel anders zijn dan bij een werkgerelateerde burn-out.

Vanuit eigen ervaring (wat had ik nodig en vooral ook wat heb ik gemist?) en hierbij ook de theoretische verdieping heb ik een traject opgesteld waarin vrouwen binnen 10 coachsessies (10 weken) vermindering van hun klachten kunnen gaan ervaren. 

Dit traject is een combinatie van oplossingsgerichte coaching, holistische therapie, online lessen en huiswerkopdrachten.

Prachtig format maar:

Een goede uitwerking van de coachsessies, het werkboek en de theorie kost tijd en geld.

Nu met een baan en groot gezin is tijd iets dat ik niet heb. Ik vraag dan ook om een bijdrage, gelijk aan mijn jaarinkomen,  om met mijn ideeën verder aan de slag te kunnen gaan. De overige kosten neem ik zelf.

Bent u enthousiast geworden van dit initiatief?

Help mij dan dit idee van de grond te krijgen.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
5 dagen geleden gestart
13x bekeken

Actie georganiseerd door:

Manon Voois

Manon Voois

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
5 dagen geleden gestart
13x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog