Wens voor mijn broertje

Wens voor mijn broertje
Hilda Hendriks
Deel deze actie via:

Barcelona

 

Mijn broertje, Ronny,  heeft geen gemakkelijk leven heeft gehad. Uiteindelijk heeft hij met zijn kinderen het geluk gevonden bij Chantal en samen zijn zij uit deze moeilijke periode weten te raken. Daardoor konden zij eindelijk trouwen en dit werd vorig jaar juli gerealiseerd waarna niets meer hun geluk in de weg leek te staan voor een lang gelukkig leven en samen oud worden. Helaas is de realiteit anders 😪

Tijdens de voorbereidingen van het huwelijk voelde mijn broertje zich niet zo goed en dacht dat dit voornamelijk de zenuwen waren, de spanningen die het voorbereiden van zo'n trouwdag met zich meebracht. Helaas bleek niets minder waar. Nadat hij zijn klachten bij de huisarts had neergelegd, deze hem doorverwees naar een longarts,  hij kleincellige longkanker te hebben. Vol goede moed is hij toen het gevecht tegen deze verschrikkelijke ziekte aangegaan met bestralingen en chemotherapie, en deze leek aan te slaan. De tumor op zijn longen was verminderd  en er was de hoop dat hij zou genezen.

Helaas gaf de uitslag twee maanden na de behandeling een heel ander beeld. De zware bestralingen had zijn ruggewervel aangetast. En op dat vervelende plekje onder aan de ruggemergel, drukt de tumor maar is helaas niet meer behandelbaar. Het aangetaste deeltje van zijn ruggemergel onder in zijn rug, vlakbij het staartbeentje, veroorzaakt daarnaast ook nog eens ontzettend veel pijn, waardoor hij inmiddels zware pijnstilling nodig heeft om de dag door te komen.

Doordat de kanker zich op deze plek ook al in het bot heeft genesteld en mijn broertje al een zware dosis bestralingen gehad heeft is behandeling en genezing helaas niet meer mogelijk.  Ook de hoop op imunotherapie is daardoor helaas niet mogelijk.

Helaas is dit ontzettend slecht nieuws waar hij, waar wij, niet op gehoopt hadden.

Hoeveel tijd of hoe lang hij nog heeft kon de behandelend arts hem geen uitsluitsel over geven. Omdat hij het zelf zo ontzettend jammer vindt dat hij tijdens de vakantie in 2011, Barcelona niet heeft kunnen bezoeken leek het ons een goed idee om hen die mogelijkheid te bieden opnieuw naar Spanje te reizen en dit keer WEL een dagtochtje naar Barcelona te maken.

En laat dit plan nu werkelijkheid worden. Het toeval treft dat zij op 9 juli, op hun eerste trouwdag, het papieren huwelijk zullen vieren, en tevens die dag zullen vertrekken voor hun ( geschonken) vakantie naar Spanje. Een mooi vooruitzicht, nog heel even genieten, herinneringen maken en de batterij opladen voordat hij eenmaal thuis aan zijn chemotherapie zal beginnen, mits hij hiervan niet al te ziek zal worden. Pijnbestrijding en chemotherapie is helaas nog t enige wat de arts hem aan kan bieden. Of mijn broertje de chemo nog aan wil of kan aangaan, dat is nog heel even afwachten totdat hij terug is van zijn vakantie.

Mochten jullie een klein bedrag voor mijn broertje willen en kunnen missen om zijn zakgeld aan te vullen,  dan wil ik jullie vragen dit via deze steunactie te doneren.

Deze steunactie blijft tijdens zijn vakantie in Spanje open staan. Daarna wordt deze steunactie gesloten.

Iedereen die ons, op wat voor manier dan ook, steunt of gesteund heeft en de wensen van en voor mijn broertje mogelijk hebben gemaakt willen wij ontzettend bedanken. Hopelijk kunnen zij nog van een onvergetelijke mooie tijd in Spanje genieten.

Namens ons allen nogmaals ontzettend veel dank voor al jullie donaties en steun

Geniet van het leven, en elkaar

Alle liefs en enorme dank♥️

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 16-06-2022 gestart
1731x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Hilda Hendriks

Hilda Hendriks

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 16-06-2022 gestart
1731x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog