Wereld- en Europees kampioenschap Voltige te Bern, 14-21 Juli 2024.

Wereld- en Europees kampioenschap Voltige te Bern, 14-21 Juli 2024.
Conrad&Lauren Vaulting Team

Steun onze 3 atleten om hun dromen waar te maken! Onze 3 clubleden zijn geselecteerd om het beste van hunzelf te geven!

 

Met enorme trots richten wij vanuit ons team Conrad&Lauren ons tot jullie. Wij (Amy, Auke en Lauren) hebben de ongelooflijke kans gekregen om deel te nemen aan het wereldkampioenschap (Lauren) en Europees kampioenschap (Amy/Auke) voltige in Bern, Zwitserland. Dit is een droom die voor ons drieën werkelijkheid kan worden, maar we hebben jullie hulp nodig om deze reis te maken.

Voltige is voor ons veel meer dan alleen een sport. Het is een manier van leven, een passie die ons samenbracht en die ons dagelijks drijft om het beste uit onszelf te halen. We hebben samen gezwoegd, getraind, en onszelf tot het uiterste gedreven om dit niveau te bereiken. Elke sprong, elke beweging, en elk moment op het paard heeft ons dichter bij elkaar gebracht als een hecht team.

De weg naar Bern is echter niet eenvoudig. De kosten voor trainingen, reis, verblijf, en de benodigde uitrusting zijn hoog. Ondanks dat we alles doen wat we kunnen om deze kosten zelf te dragen, hebben we jullie steun hard nodig om deze droom te verwezenlijken.

Wij vragen jullie om ons te helpen deze droom werkelijkheid te maken. Elke bijdrage, groot of klein, brengt ons een stap dichter bij ons doel. Met jullie hulp kunnen we België vertegenwoordigen en laten zien wat we samen kunnen bereiken. Jullie steun betekent niet alleen financiële hulp, maar ook een bron van inspiratie en motivatie voor ons om te blijven streven naar onze doelen.

Dit kampioenschap is niet alleen een kans voor ons als atleten, maar ook een mogelijkheid om anderen te inspireren en te laten zien dat door samenwerking, doorzettingsvermogen de grootste dromen kunnen worden gerealiseerd. Help ons om samen in Bern te strijden en onze passie voor voltige met de wereld te delen.

Wij danken jullie uit de grond van ons hart voor jullie steun en om in ons te geloven om onze droom te bereiken.

Met oprechte dankbaarheid,

Team Conrad&Lauren
Amy, Auke en Lauren

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 03-06-2024 gestart
1132x bekeken

Actie georganiseerd door:

Conrad&Lauren Vaulting Team

Conrad&Lauren Vaulting Team

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 03-06-2024 gestart
1132x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog