Wereld Kampioenschap Acro 2022

Wereld Kampioenschap Acro 2022
Luc Rombouts
Deel deze actie

Help ons mee op weg naar het Wereld Kampioenschap in Bakoe, Azerbeidzjan in maart 2022!

28 donaties
42%
€ 1058 van € 2500 ingezameld

Wij hebben een topsportdroom!

Afgelopen september zijn wij, Merel Veenstra (12) en Luc Rombouts (17), 5e geworden op het Europese Kampioenschap Acrobatische Gymnastiek in Italië. Door het behalen van dit mooie resultaat is meedoen aan het Wereld Kampioenschap binnen bereik gekomen!
Na terugkomst van het EK zijn wij meteen begonnen om keihard te trainen voor de kwalificatiewedstrijden om ons te plaatsen voor het WK. Op het tweede kwalificatiemoment is het ons gelukt! 

Wij zijn officieel geplaatst als Nederlands team op het Wereld Kampioenschap 2022!!

Wij hebben nu jullie hulp nodig… Acrobatische gymnastiek is een sport waarin helaas geen sponsoren of overheidssubsidies zijn. Dat betekent dat wij alles zelf moeten betalen. Van de trainingen (5 a 6 dagen per week, 3,5 uur per training), showkleding, kwalificaties, reiskosten en wedstrijden tot aan het WK toe.
Het zou super zijn als u ons wilt steunen in het waarmaken van onze topsportdroom! Van het bedrag wordt het volgende betaald: de vliegtickets naar Bakoe, verblijfskosten daar, coaching ter plaatse en kosten van de deelname aan het WK. Onze ouders hebben al een bijdrage gedaan en het bedrag dat nog open staat, hopen we met uw steun bij elkaar te krijgen.

Als u het leuk vind om ons op weg naar het WK en tijdens het WK te volgen, kunt u @lucromboutss en @acro_academy (onze vereniging) toevoegen op Instagram. Daar zullen regelmatig updates geplaatst worden over ons team en als het lukt om deel te nemen aan het WK uiteraard ook filmpjes van onze prestaties daar!

Alvast heel erg bedankt voor uw hulp,

Merel en Luc

Nieuws

Collectanten

Laden...
3 dagen geleden gestart
754x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Luc Rombouts

Luc Rombouts

28 donaties
42%
€ 1058 van € 2500 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
3 dagen geleden gestart
754x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog