Westlandse Ride estafette wielertocht

Westlandse Ride estafette wielertocht
Colin Toussaint
Deel deze actie

De Westlandse Ride is een evenement om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker. https://www.dewestlandseride.nl/doel

43 donaties
€ 1423 ingezameld

“Ga je mee een estafette fietsen?”, kreeg ik als vraag van mijn neef en tevens (fiets)maat. “Dat ligt eraan waar” was mijn antwoord. Het bleek om een estafette in het Westland te gaan. Er wordt gefietst om geld in de zamelen voor de strijd tegen kanker. (https://www.dewestlandseride.nl/ ). 

Dat leek me wel wat, fietsen in mijn geboorteplaats waar ik 13 jaar gewoond heb. En dan ook nog geld inzamelen voor een ziekte waarvoor er niet genoeg onderzoek gedaan kan worden. Doordat ik mijn vader heb zien lijden en tevens vorig jaar verloren heb aan deze ziekte, was de motivatie er direct. 

Ik heb de eer om mee te mogen rijden met Team Onings . Met het bedrijf Onings Holland Flowerbulbs (www.onings.com) als hoofdsponsor, probeert het team zoveel mogelijk geld op te halen met verschillende acties zoals een bloembollenactie en een spinningmarathon. 

Via sponsoring wil ik (extra) geld inzamelen voor deze actie, en dit aanbieden aan Team Onings. Zij kunnen mijn ingezamelde geld bij het bedrag van de overige acties en van de estafette optellen en aanbieden aan de Westlandse ride.

De 24-uurs estafette gaat als volgt: je rijdt 6 rondes van 30km = 180km. Tussen de rondes heb je 3 uur rust/wachttijd. De 24-uurs tocht van de Westlandse Ride is namelijk geen wedstrijd, maar vooral een prestatie voor het goede doel. De trainingen zijn begonnen en de motivatie is top. Ik heb er zin in!

De Westlandse Ride is een evenement op 21-05-2022 om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker in de meest ruime zin van het woord. De insteek van Stichting De Westlandse Ride is om lokaal in te zetten. Dit doen ze door met bedrijven en sponsoren uit de regio geld op te halen om (lokale) doelen te kunnen ondersteunen die zich inzetten in de strijd tegen kanker. Dit jaar zetten ze zich in voor “Gezonde voeding en kanker”. Op de site staat een stukje tekst met uitleg hierover. (https://www.dewestlandseride.nl/doel )

Wil jij mij sponsoren om zo veel mogelijk geld voor onderzoek bij elkaar te krijgen? Doneer dan door op de donatie knop te drukken. 
 

Alvast bedankt en we hopen op een heel mooi bedrag 

Groet, Colin Toussaint.

Het is ook mogelijk om te doneren via de site van de Westlandse ride. https://www.dewestlandseride.nl/

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 11-04-2022 gestart
882x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Colin Toussaint

Colin Toussaint

43 donaties
€ 1423 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 11-04-2022 gestart
882x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog