Wie wil mij helpen om mijn enige grote liefde te behouden?

Wie wil mij helpen om mijn enige grote liefde te behouden?
Deel deze actie

Mijn veilige plek die mijn leven kan redden.

0 donaties
€ 0 van € 237000 ingezameld

Doneer Zet deze actie in gang en wees de eerste die deze actie steunt!

Ik ben een alleenstaande vrouw van 52 jaar.
Alle jaren van mijn leven heb ik moeten vechten om te overleven. Ik was een sterke vrouw en hierdoor heb ik het tot nu toe gered.

Vorig jaar kwam ik in een burn-out terecht, het ging toen verschrikkelijk slecht met mij. Soms kon ik niet eens rechtop blijven zitten in een stoel of lukte het me niet om een beker thee te drinken.
Toch krabbelde ik hier boven op en ging weer terug full time aan het werk.

Toen ik met een collega op een fatsoenlijke manier probeerde te praten over een paar dingen die zij niet efficiënt deed is het helemaal fout gegaan. Zij is gaan praten met de baas en zij heeft gezegd dat ik niets goed doe. Helaas wordt zij door iedereen gelooft, door de baas, leidinggevende en al mijn collega's. Niemand heeft de moeite gedaan om mijn kant van het verhaal aan te horen. Nu zit ik in een arbeidsconflict verwikkeld en heb ik me ziek gemeld.
Al meer dan 30 jaar werk ik voor dit bedrijf. Al die jaren heb ik een goede beoordeling gehad. Nu willen ze mij ontslaan zonder ontslagvergoeding. Dit proberen ze te bewerkstelligen door mij fouten te laten maken om mij te kunnen ontslaan zonder dat het hun geld kost.

Wat het voor mij zou betekenen als ik van een WW uitkering moet leven heb ik uitgerekend.
Intussen heb ik ook al meerder sollicitatie brieven weggedaan maar tot nu toe zonder succes. Natuurlijk vinden bedrijven mij al te oud. Ze nemen liever iemand die net van school komt zodat ze nog niet zo veel loon moeten betalen.

Een paar maanden geleden is er ontdekt dat ik autistisch ben. Hierdoor zijn er wel veel puzzelstukjes op zijn plaats gevallen maar mijn toekomst zie ik somber in.

Mijn hulpverlener had het er over dat ik eventueel arbeidsongeschikt kan worden verklaard.
Ook hier heb ik onderzoek naar gedaan wat dat voor mij zou betekenen wat inkomsten betreft.

In de 52 jaar van mijn leven is er nooit iemand geweest die van mij hield.
Wat liefde is weet ik niet, dat heb ik nooit gekend.
Samen met alles wat ik de laatste jaren heb meegemaakt en wat de mensen mij aandoen wordt het leven te zwaar voor mij.
Bij het Expertisecentrum Euthanasie heb ik mijn euthanasie wens ingediend. Mijn hulpverleners denken dat mijn wens niet in vervulling zal gaan omdat ik nog niet genoeg therapieën en behandelingen heb doorstaan.

Nu ik er nog ben ga ik verder met vechten om te overleven al kost het wel al mijn energie.

Mijn enig grote liefde dreig ik te verliezen als ik van een WW- of arbeidsongeschiktheids- uitkering moet leven en dat is mijn lieve, kleine huisje, de enige plek waar ik mij veilig voel en waar ik niet kapot wordt gemaakt door mensen.

Een WW- of arbeidsongeschiktheids- uitkering dekt alleen mijn vaste kosten. Als ik alles wat ik niet nodig heb opzeg dan heb ik €19 per week extra te besteden naast het bedrag wat ik van de belasting terugkrijg aan hypotheekrente aftrek, dat is het enige geld wat ik dan heb om van te leven.

Nu is mijn doel om zoveel geld bij elkaar te krijgen zodat ik mijn hypotheek het liefst helemaal kan aflossen waardoor ik gegarandeerd in mijn lieve, veilige huisje kan blijven wonen.
Het bedrag wat ik hiervoor nodig heb is €237000

Door wat ik heb meegemaakt vertrouw ik geen mensen meer. Mensen waar ik zelf jaren lang dag en nacht voor heb klaar gestaan steken nu figuurlijk een dolk in mijn rug. Dit doet mij enorm veel pijn.

Iedereen die een bijdrage wil leveren om mijn doel te behalen ben ik zeer dankbaar. Dit zal mij het gevoel geven dat er toch mensen bestaan die, ook al kennen zij mij niet, toch met mij meeleven.

 

Nieuws

Collectanten

Laden...
op 22-06-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Quely Wisse

Quely Wisse

0 donaties
€ 0 van € 237000 ingezameld

Doneer Zet deze actie in gang en wees de eerste die deze actie steunt!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 22-06-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog