Wie wil ons helpen?

Wie wil ons helpen?
Angelique Smeets

We zijn voor €70.000 bestolen door budgetbeheerder die zelfmoord heeft gepleegd.

 
€ 0 ingezameld

Mijn man werkt als zzp’er in de zorg. We hadden belastingschuld en wilde daar hulp bij hebben. De gemeente als de kredietbank wilde ons niet helpen omdat mijn man zzp’er is. Bij zijn opdrachtgever lag een folder van een man die zzp’ers deed helpen met schulden en belastingaangiftes. 
 

Opgelucht klopte we bij deze man aan en in 2018 gingen we met hem in zee. Geen slapeloze nachten meer we werden geholpen. Alles werd altijd netjes overlegd en nooit hebben wij ook maar eens de twijfel gehad. We hadden inzicht in onze vaste lasten alles werd netjes betaald. Kregen ons weekgeld hadden we wat meer nodig was dat geen probleem. 

Verhaal kort 1 augustus 2022 hadden wij de recherche aan de deur staan met een afscheidsbrief hij had zelfmoord gepleegd we waren aangedaan door dit nieuws want hadden al 4,5 jaar een goed contact met hem en nooit iets gemerkt dat het niet goed met hem ging. 

Na 3 dagen kregen we onze bankrekening weer in beheer nadat ik rustig eens ging terugbladeren zag ik uitgiftes die niet van ons waren. Het zal toch niet??? Van aangedaan van het nieuws dat hij dood was gingen we naar boosheid hoe kon hij dit doen ons zuur verdiende geld uitgeven aan zijn eigen  benodigdheden. 

Alle bankafschriften van alle jaargangen uitgeprint en alles gaan aanstrepen wat niet bij onze vaste lasten hoorden. Uitkomst in 3 jaar tijd had hij €72.000 van ons gestolen. we hebben zelfs zijn crematie nog betaald. 

En nu? We kunnen niks geen schadevergoeding geen rechtszaak helemaal niks het geld zijn we kwijt we kunnen ons nergens op beroepen. De belasting schuld is nog hetzelfde want tijdens corona is hij gestopt met aflossen en aanvragen voor coronamaatregelen dus twee jaar stil blijven liggen komende jaargangen erbovenop dus zitten weer op hetzelfde als toen we met hem in zee gingen. Belasting doet niet aan kwijtschelding of vermindering.

Mijn man draait alleen maar nachtdiensten 40-50 uur in de week hij had gehoopt het wat rustiger aan te kunnen doen na verloop van tijd maar helaas. Het huis heeft een hoop achterstallig onderhoud.

Dus lieve mensen alle kleine beetjes helpen om onze schulden in te lossen zodat we kunnen sparen om de gebreken aan huis op te knappen. 

Ik dank jullie voor elke steun 🙏🏻🌹🙏🏻🍀

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 30-11-2023 gestart
312x bekeken

Actie georganiseerd door:

Angelique Smeets

Angelique Smeets

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 30-11-2023 gestart
312x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog