Wil jij mij helpen mijn Droom waar te maken?

Wil jij mij helpen mijn Droom waar te maken?
Wendy Muller
Deel deze actie via:

Ik heb deze steunactie opgezet voor de aanschaf van een yurt om zo een fijne community tot bloei te brengen.

 

Hi! Ik neem je graag mee in mijn droomproject.

Mijn naam is Wendy, ik ben een natuurmens en geloof in de krachten van het verbinden en samenwerken. Als persoonlijk coach, energetisch heler, intuïtief tarot lezer en masseur ondersteun ik nu mensen in hun bewustzijnsproces.

Dit wil ik heel graag gaan doen in een vorm van een vrouwen- en/of mannencirkel, met ademwerk sessies, (klank)meditaties, dans, muziek, creatieve sessies, energy release & healing, ceremonies, retraites. En dit allemaal in een yurt waar een veilige en ontspannen sfeer gecreëerd wordt waar jij jezelf kan zijn en aan jezelf wilt werken. Na een sessie kunnen er inzichten verkregen worden en zal het emotionele blokkades opheffen. Ik wil jou ondersteunen in je transformatie naar je authentieke zelf.

Daarom vraag ik om jullie steun, ik kan dit niet alleen.

Om mijn missie uit te kunnen breiden heb ik deze steunactie opgezet voor de aanschaf van een yurt (met toebehoren) om zo een fijne community tot bloei te brengen.

De yurt (€10.000,-), waar alle magische dingen moeten gaan gebeuren, moet gefinancierd worden. Daarbij moet ik rekening houden met: de aanschaf van de yurt, een verwarmd platform bouwen, de vervoers- en opbouwkosten en alle man-/vrouwkracht die ook een drankje en hapje nodig hebben.

Voel jij dat je wilt bijdragen aan mijn droomproject? Mee wilt bouwen aan een mooie wereld vol samenwerking, verbinding en liefde? Help mij dan! Alle beetjes zijn welkom, groot of klein.

Ik ben je enorm dankbaar voor je bijdrage en support!

Liefs,
Wendy

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 16-02-2023 gestart
522x bekeken

Actie georganiseerd door:

Wendy Muller

Wendy Muller

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 16-02-2023 gestart
522x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog