Zwarkentjes

Zwarkentjes
elise bennekom

De ZWARKENTJES worden 5 jaar en dat willen we groots vieren!

 

Intro:

Paradis d'Animaux/ Dierenparadijs-opvang Anjou is een stichting die dieren in nood opvangt. Er leven inmiddels zo'n 160 dieren op het terrein van meer dan 55 hectare, waaronder paarden, varkens, ezels, geiten, bokjes, cavia's, kippen, hanen, eenden, duiven, ganzen, konijnen, honden en katten.

Deze dieren worden door Laurenca en Henk verzorgd en ik (Elise) ben vrijwilligster die helpt met allerlei randvoorwaarden (denk aan het timmeren van hokken e.d.). 

Vaak hebben de dieren een verleden van verwaarlozing en mishandeling, zijn ze gewond geraakt of ergens gevonden, nadat ze zijn gedumpt. 

Bij Paradis d'Animaux krijgen ze wat ze nodig hebben en mogen ze voor altijd blijven, oftewel ze worden niet herplaatst.

Actie:

In mei worden de zwarkentjes 5 jaar en dat is heel bijzonder! Dus dat willen we uiteraard groots vieren met alle dieren hier. Vijf jaar geleden is er een wild zwijn door het hek gekropen en heeft een korte en heftige romance gehad met Lola, die toen nog maar 1 jaar oud was en bedoeld voor de slacht, maar gelukkig wilde niemand haar opeten en hebben ze haar naar het dierenparadijs Anjou gebracht. Tot ieders verbazing beviel ze na enige tijd (na de kortstondige romance) van 10 schattige, lieve, prachtige, fotogenieke, ondeugende, bijzondere en sterke zwarkentjes. Daar zijn we nog steeds erg trots op! En dat gaan we vieren!

Tot slot:

Doe met ons mee en steun met een financiële bijdrage in de vorm van een vijf.

De zwarkentjes en alle andere dieren zijn u eeuwig dankbaar. 

U kunt op de hoogte blijven van alles wat er gebeurt in het dierenparadijs-opvang Anjou (49) via Facebook. En we gaan zeker foto's plaatsen van de verjaardag.

Dankjewel voor uw kadootje! Alvast een hele fijne zomer!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 12-03-2024 gestart
266x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Association Paradis d'Animaux

Association Paradis d'Animaux

dierenopvang Anjou

Actie georganiseerd door:

elise bennekom

elise bennekom

 
Actie loopt tot 31-05-2024

Donaties

 
Toon alle donaties
op 12-03-2024 gestart
266x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren
Misbruik melden