(Aangepast) wintersporten voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel

(Aangepast) wintersporten voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel
Ronald Satink

Voor mensen die na bijv. een ongeval, herseninfarct, niet meer zonder hulp kunnen (winter)sporten bieden wij deze reis aan.

 

Onze cliënten hebben door deze breuk in hun levenslijn niet meer de mogelijkheid om zonder (professionele) begeleiding een wintersportvakantie te kunnen ondernemen zoals ze dit graag zouden willen. Dit komt o.a. doordat de meeste cliënten beperkt zijn in het nemen van initiatieven, specialistische zorg nodig hebben en het voor mantelzorgers vaak te zwaar is om dit te realiseren. Tevens is het van belang dat er begeleiding aanwezig is met kennis over hersenletsel. Dit doen wij samen met 15 vrijwilligers uit diverse werkvelden en 5 studenten van Landstede Sport & bewegen.

We vertrekken dit keer op vrijdagavond 24 januari 2025 en komen terug op zondagmorgen 2 februari 2025. Tevens zal dit je laatste keer zijn dat we Snowfever organiseren. Tijd en het steeds moeilijker de financiering rondkrijgen zijn hier de belangrijkste redenen voor.

Wij willen hen laten ervaren dat er ondanks hun beperking wel degelijk een mogelijkheid is om met aanpassing te kunnen gaan wintersporten. In tegenstelling tot reguliere reisorganisaties, kunnen wij bieden dat er vertrouwde begeleiding mee gaat. Dat is voor deze doelgroep van belang aangezien structuur voor hen essentieel is. Daarom organiseren wij deze wintersportreis voor onze cliënten. 

Om de kosten zo laag mogelijk houden om de reis voor al onze cliënten toeganklijk te houden worden er diverse actie's uitgezet waaronder deze crowdfunding.

We hopen op een mooie opbrengst om zo deze laatste Snowfever tot een groot succes te maken.

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 02/09/2024
Viewed 2078x

Fundraiser organised for:

Interaktcontour

Fundraiser organised by:

Ronald Satink

Ronald Satink

 
Fundraiser will run till 14/10/2024

Donations

 
Show all donations
Started on 02/09/2024
Viewed 2078x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Sport
Report abuse