Bioresonantie behandeltraject voor bestrijding ziekte van Lyme en Breast Implant Illness - Elize

Bioresonantie behandeltraject voor bestrijding ziekte van Lyme en Breast Implant Illness - Elize
Share this fundraiser

Bekostiging van behandeling van ziekte van Lyme en Breast Implant Illness, omdat ik in de ZW zit en behandeling 2 jaar duurt

21 donations
11%
€ 505 of € 4500 raised

Sinds vorige week is er bij mij middels biofysische geneeskunde bij Mecebi geconstateerd dat ik de ziekte van Lyme heb. Ik voel me sinds 2017 al extreem vermoeid met veel pijn. Ik dacht dat het lag aan het Breast Implant Illness / ASIA syndroom wat ik ook heb (siliconenziekte) doordat ik 2 gescheurde implantaten heb gehad die in 2019 verwijderd zijn. Hierdoor zit ik al een jaar in de ziektewet als alleenstaande moeder met 3 kinderen (+ 1 uit huis wonend kind). 

Nu kreeg ik vorige week het bericht dat ik naast het ASIA syndroom, tevens de ziekte van Lyme heb. Er is een traject/behandeling mogelijk waardoor ik van mijn Lyme en ASIA af kan komen bij een medisch centrum biofysische geneeskunde. Helaas is het een lang behandeltraject om van mijn klachten af te komen en weer enigszins gezond te worden. minimaal 1,5 jaar zeker.
Helaas dekt mijn zorgverzekering niet alles, waardoor ik per augustus geen vergoeding meer krijg, omdat het alternatieve geneeswijze potje dan op is. Ik zit op een minimum inkomen door Ziektewet en kan de behandeling zonder vergoeding van Menzis niet zelf betalen. Hierdoor heb ik dit bedrag nodig om de kosten te kunnen dekken voor een behandeltraject van 1,5 jaar. Op mecebi.nl staat een vrouw met Lyme die 5 jaar behandeld moest worden. Ik weet dus niet hoelang het behandeltraject precies gaat worden. 
Ik ben momenteel een vermoeide, vergeetachtige moeder met concentratieproblemen en veel pijn. Sinds 2017 voel ik me een vrouw van 70 ipv een vrouw van 37. Ik heb geen energie meer om af te spreken met vrienden, ik kan gesprekken niet volgen (concentratieproblemen), kom niet uit mijn woorden en kan ‘s avonds amper op mijn bank zitten, laat staan lekker slapen door de pijn in mijn gewrichten en spieren. Ik heb gewoon continu pijn in mijn lijf. 

Ik hoop dat dit misschien een mogelijkheid is mijn kosten te kunnen dekken, zodat ik per augustus mijn behandeltraject kan vervolgen. En dat ik uiteindelijk weer de energieke en levenslustige moeder word die ik zo graag wil zijn! 

News

Collectors

Loading...
Started on 16-05-21
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog

Fundraiser organised for:

Elize Teijgeler

Fundraiser organised by:

Elize  Teijgeler

Elize Teijgeler

21 donations
11%
€ 505 of € 4500 raised

Donations

 
Show all donations
Started on 16-05-21
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog