Doneer voor familie van Bax, hij is overleden door een noodlottig ongeval.

Doneer voor familie van Bax, hij is overleden door een noodlottig ongeval.

Help ons zijn moeder, broer, zus in Gambia een bestaansrecht op te bouwen. (onderwijs, eten, wonen) Vader is jong overleden.

 

Bax wordt al op jonge leeftijd geconfronteerd met het plotseling overlijden van zijn vader. Hij neemt meteen volledig de verantwoordelijkheid voor het gezin: als jonge leerling moet hij scholing opgeven om samen met zijn familie te overleven.

Hij vecht elke dag voor de eerste basisbehoeften eten/drinken en veiligheid, zoals een dak boven het hoofd. 
En niet te vergeten deelnemen aan onderwijs voor zijn broer en zus, zodat ze aan een toekomstperspectief kunnen werken.

Om zijn familie te economisch te ondersteunen, start Bax als Tourguide in het toerisme en al snel blijkt dat hij feeling voor het vak heeft. Hij laat de toerist het echte Gambiaanse leven ervaren en wordt er op verzoek een bezoek aan zijn familie gebracht, waar hij erg trots op is. 

Jan Heezen heeft Bax, 5 jaar geleden, in Gambia leren kennen en was diep onder de indruk van zijn vechtlust voor economische zekerheid en verantwoordelijkheid nemen voor het welbevinden van zijn familie.
Jan heeft Bax als zoon “geadopteerd” en Bax had weer een “vader” die voor hem zorgde. Dagelijks was er contact met Bax en zijn gezin en werd er gesponsord om te kunnen (over)leven in eerste levensbehoeften.

Er werd een begin gemaakt met het grondwerk van een eigen huisje voor zijn familie met stroom en water. (een meerjarenplan)

Daarnaast gaf Bax zichzelf pas de ruimte om een relatie aan te gaan als hij zijn doelen bereikt had. Zijn droom was ook een eigen gezin stichten. Dat heeft helaas niet meer kunnen gebeuren. 

Doordat zijn inkomen is weggevallen, zijn er zeer grote zorgen over de bestaanszekerheid van zijn moeder, zus en broer.

De wens is om de plannen en doelen van Bax voort te zetten zodat zijn grote droom toch, postuum, in vervulling kan gaan, nl. een veilige stabiele toekomst voor zijn familie in te richten. 

Kijk gerust op zijn website die in januari 2024 is gemaakt vanuit Nederland, met het doel om klanten te vinden en te informeren over zijn aanbod als TourGuide in Gambia. 
www.baxtourguidegambia.com

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 16/08/2024
Viewed 2585x

Fundraiser organised for:

Make it happen

Make it happen

Fundraiser organised by:

Jan Heezen

Jan Heezen

 
Fundraiser will run till 31/10/2024

Donations

 
Show all donations
Started on 16/08/2024
Viewed 2585x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Family
Report abuse