Een warm thuis voor mensen met een verstandelijke beperking.

Een warm thuis voor mensen met een verstandelijke beperking.
Endri Balder
Share this fundraiser

inventaris en vervoersmiddelen

269 donations
43%
€ 12838 of € 30000 raised

Per 1 oktober start ‘Stichting Peperhoeve Wonen’ in Oud-Alblas een wooninitiatief voor 10 personen met een verstandelijke beperking welke begeleiding en zorg nodig hebben. De Peperhoeve is een stichting welke grotendeels afhankelijk is van donaties daarom zijn wij voor dit warme en gezellige huis opzoek naar donateurs welke deze personen een warm hart toedragen. 

Twee van de bewoners zijn Sem en Nino. Sem (20 jaar) en Nino (23 jaar) beide jonge mannen hebben het syndroom van down. Beide wonen momenteel nog thuis maar zien er heel erg naar uit om een eigen plekje te krijgen binnen dit wooninitiatief.

Het doel van deze inzamelingsactie is geld ophalen voor de aanschaf van o.a. spullen voor de inrichting van de gezamenlijke woonkamer, een bus voor het vervoer van de bewoners zodat deze naar hun werk/dagbesteding kunnen worden gebracht en tandems om gezamenlijk te kunnen gaan fietsen in hun vrije tijd.

News

Collectors

Loading...
Started on 14-09-2021
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog

Fundraiser organised for:

De Peperhoeve wonen & zorg

De Peperhoeve wonen & zorg

Fundraiser organised by:

Endri Balder

Endri Balder

269 donations
43%
€ 12838 of € 30000 raised

Donations

 
Show all donations
Started on 14-09-2021
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog

In the media

Doneeractie voor Peperhoeve Wonen in Oud-Alblas

21 Sep 2021

OUD-ALBLAS • Per 1 oktober start er een klein wooninitiatief in Oud-Alblas, genaamd ‘Stichting Peperhoeve Wonen’. Binnen dit wooninitiatief is plaats voor 10 personen met een verstandelijke beperking die 24 uur begeleiding en zorg nodig hebben. Alle bewoners krijgen hun eigen woning/studio welke ze naar eigen smaak en idee mogen inrichten tot een leuke, gezellige woonruimte.

Het Kontakt Alblasserwaard

Wooninitiatief in Oud-Alblas voor 10 personen met een verstandelijke beperking

21 Sep 2021

OUD-ALBLAS-  Per 1 oktober 2021 start ‘Stichting Peperhoeve Wonen’ in Oud-Alblas een wooninitiatief voor 10 personen met een verstandelijke beperking welke begeleiding en zorg nodig hebben. De Peperhoeve is een stichting, die grotendeels afhankelijk is van donaties daarom zijn ouders van de bewoners van het huis opzoek naar donateurs.  Twee van de bewoners zijn Sem en Nino. Sem (20 jaar) en Nino (23 jaar) beide jongemannen hebben het syndroom van down. Beiden wonen momenteel nog thuis, maar zien er heel erg naar uit om een eigen plekje te krijgen binnen dit wooninitiatief.

Alblasserdamnieuws.nl