Help Goldy beter worden.

Help Goldy beter worden.
Wendy Klijn
Share this fundraiser

Help de dierenarts kosten voor Goldy bij elkaar te sparen

53 donations
21%
€1,050 of €5,000 raised

Iets met veel pech...

Na jaren van pech en ongeluk leek Ons jaar goed te beginnen maar heeft zaterdag 8 Januari een totale weerszijde gekend.

Onze lieve Goldy werd ziek. Na een bezoek van de dierenarts hoopte we dat hij beter zou worden...spijtig genoeg ging het de andere kant op en verslechterde de situatie van Goldy. Dan moet je beslissing gaan nemen. Modderen we de hele nacht door of gaan we naar de kliniek. Goldy begon zich zelf vast te rollen en afwachten zou zijn dood worden.

We besloten naar de kliniek te gaan in de hoop dat hij er makkelijk van af zou komen.

Aangekomen bij de kliniek kreeg hij een echo. Waar al snel duidelijk op werd dat zijn maag extreem vergroot was. Maagzuur. Helemaal gevuld met maagzuur. Maar liefst 17 liter.

Arm dier dat moet enorm gebrand hebben.

Vervolgens werd hij opgevoeld en kwamen ze al snel tot een conclusie. Een volledig gekantelde dikke darm. Deze druk tegen de dunne darm en die druk de maag weer dicht. Conclusie dit gaat niet goed komen.. althans niet zonder een operatie.

Nou daar sta je dan.. ga je je kind laten gaan of kies je voor de optie die veel geld gaat kosten. Want eigenlijk heb ik dat geld helemaal niet.

Mijn kindje, mijn maatje, mijn alles die mij op de been houdt. Dankzij hem verdween mijn depressie en dankzij hem kan ik geregel even alles lost laten.. 

Nee jou laten gaan ben ik nog niet aan toe.. Dat verdien je niet. We gaan je helpen. Althans we gaan het proberen.. 

Hij geopereerd er staat een lang revalidati aan te komen. Zonder de operatie had hij er nu niet meer geweest. Iets waar ik echt niet aan moet denken. Een jong fit paard gered uit Ierland 2 jaar geleden verdient het gewoon om nog veel langer te mogen blijven genieten van alle mooie dingen in het leven. 

Wie wilt ons steunen. Wie helpt ons om het streefbedrag van € 5000,- te bereiken? 

Onze dank is groot aan ieder die een kleinigheid wil bijdragen of zijn steun betuigd.

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 09-01-2022
Viewed 3996x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog

Fundraiser organised by:

Wendy Klijn

Wendy Klijn

53 donations
21%
€1,050 of €5,000 raised

Donations

 
Show all donations
Started on 09-01-2022
Viewed 3996x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog

In the media

Wendy lanceert crowdfunding om operatie voor lievelingspaard Goldy te betalen: “Hij hielp me door mijn depressie heen”

12 Jan 2022

MEULEBEKE - Het nieuwe jaar is voor Wendy Klijn (29) allesbehalve feestelijk gestart. Haar lievelingspaard Goldy moest door een gekantelde dikke darm in allerijl onder het mes of het dier zou het niet overleven. Een spoedoperatie bracht beterschap, al wisten de studente vroedkunde en haar gedeeltelijk invalide man Patrick dat ze de bijbehorende kosten niet zomaar zouden kunnen betalen. Een crowdfundingsactie moet de druk op het koppel nu wat verlichten. “Goldy is mijn maatje, mijn alles die me op de been houdt. Voor hem zijn we zelfs van Nederland naar Meulebeke verhuisd.”

Het Laatste Nieuws

Wendy vraagt hulp voor operatie van haar paard Goldy: “Dankzij hem ben ik uit een diep dal geklommen”

12 Jan 2022

MEULEBEKE - De Nederlandse Wendy Klijn (29), die sinds vorig jaar in Meulebeke woont met haar man en vier kinderen, heeft een crowdfunding opgestart om de operatiekosten van haar geliefde paard Goldy te betalen. Ondertussen haalde ze al 840 euro van de verhoopte 5.000 euro op. “Het doet enorm veel deugd om te zien dat mensen met ons meeleven, want Goldy betekent erg veel voor mij”, zegt ze.

Nieuwsblad