HELP ONS OM DE LAATSTE FAMILIECAMPING SANDEVOERDE TE BEHOUDEN

HELP ONS OM DE LAATSTE FAMILIECAMPING SANDEVOERDE TE BEHOUDEN

NOODKREET! De oudste familiecamping in Zandvoort mag niet na 75 jaar WIJKEN voor de RIJKEN Wij doen een oproep aan iedereen

 

NOODKREET!!!

De oudste familiecamping in Zandvoort mag niet na 75 jaar WIJKEN voor de RIJKEN!

Wij doen een oproep aan iedereen om ons te helpen om te vechten tegen het grote geld! Na 75 jaar willen ze een streep zetten door onze familiecamping. Ze willen de grond gelijk maken en daar maar liefst 250 bungalows opzetten voor de rijke mensen. Inmiddels hebben we 2 rechtszaken gewonnen en zijn we voor de 3e keer gedaagd om voor de rechter te komen . We worden door de eigenaren gedaagd want ze willen ons en de mensen en de dieren hier allemaal weg hebben. Naast dat we al jaren in een juridisch gevecht zijn met onze eigenaren, lijkt het erop dat we eerdaags niet anders kunnen dan ook de gemeente voor de rechter te dagen. De Gemeente komt niet voor ons op en steunt alles wat de eigenaren willen doen. Natuurlijk zijn er enkele partijen in de gemeente die ons steunen maar dat is niet genoeg. We gaan als het zo door gaat kopje onder, omdat onze kas leeg begint te raken. Maandelijks gaan we met de pet rond langs alle bewoners, maar helaas is dat niet genoeg. Er komen 2 rechtszaken aan en we zijn constant met ONZE advocaten de gemeente Zandvoort aan het corrigeren omdat die zijn werk niet doet. De bodem van het geld in zicht. 

Onze camping is zo veel meer dan "slechts" een camping. Het is een sociale gemeenschap die lief en leed deelt met elkaar en ervoor elkaar is. Dit laten we NIET gebeuren, vandaar dat we een beroep op iedereen doen om ons te steunen met deze crowdfungingsactie.

Help ons a.u.b. en laat ons niet doodbloeden op onze camping. 


 

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started 4 hours ago
Viewed 498x

Fundraiser organised by:

Kamping Sandevoerde

Kamping Sandevoerde

 

Donations

 
Show all donations
Started 4 hours ago
Viewed 498x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Club Legal
Report abuse