Inzet voor arme kinderen in Brazilië

Inzet voor arme kinderen in Brazilië
Share this fundraiser via:

Marjon, Danique en Yvonne zetten hun talenten in om arme kinderen in Brazilië te ondersteunen

 

Dat kinderen speels zijn,  vele talenten en interesses hebben dat weten we allemaal. We zijn namelijk allemaal kind geweest. Ook zouden we het leervermogen van kinderen niet moeten onderschatten.

Hoe jammer is het dan dat deze waardevolle kenmerken niet tot zijn recht komen, puur en alleen door de omgeving waar sommige kinderen opgroeien.

Dit voelt voor ons heel onrechtvaardig op momenten. Dusdanig dat we hebben besloten de handen ineen te slaan en niet alleen te voelen, maar ook echt te doen. 

Wij zijn Marjon, Danique en Yvonne. Wij hebben ervoor gekozen om zusters Karmelietessen van het Goddelijk Hart van Jezus in Brazilië (São Paulo) te helpen. Deze zusters bieden kinderen een veilige plek om op te groeien en te studeren. Om dit mogelijk te maken kunnen zij jullie financiële hulp heel goed gebruiken. Hun belangrijkste bron van inkomsten zijn donaties.

We hebben een crowdfunding opgezet met een streefbedrag van €7000. Een flink bedrag in deze financieel lastige tijd. Dat realiseren we ons heel goed. Iedere gesponsorde € gaat naar Brazilië en wordt gebruikt voor o.a. de aanschaf van:

  • 5 radio’s
  • Multimedia apparatuur (notebook, speakers)
  • Overkapping van de wasruimte

Zaken die van essentieel belang zijn 

Wij zijn van plan om zelf naar Brazilië af te reizen waar we onze eigen talenten zullen delen. Dit in combinatie met tal van leuke en vooral leerzame activiteiten. Lessen die ze levenslang bij zullen blijven.

Marion richt zich als pedicure niet alleen op het leren verzorgen van de voeten maar juist op de algehele hygiëne. Danique onze topjudoka, gaat de kinderen trainen in weerbaarheid en verdediging. Yvonne is recreatief duikster, gaat voorlichting geven over de gevolgen van de plastic soup en hoe bewuster om te gaan met het milieu.

Naast het delen van talenten geloven wij er sterk in dat de wereld een leefbare plek kan worden als iedereen een steentje bijdraagt. Oud en zeker ook jong! We realiseren ons ook heel goed dat niet iedereen in de gelegenheid is om naar het buitenland af te reizen om iets te kunnen betekenen voor een ander. Alle beetjes en steentjes helpen!

Misschien wat voorbarig, maar alvast heel erg bedankt voor je tijd en hopelijk ook jouw bijdrage!

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 31/01/2023
Viewed 872x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog

Fundraiser organised by:

Marjon, Danique en Yvonne Janssen

Marjon, Danique en Yvonne Janssen

 
Fundraiser will run till 15/04/2023

Donations

 
Show all donations
Started on 31/01/2023
Viewed 872x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog