Keerpunt Vlaanderen

Keerpunt Vlaanderen

Ik wil een organisatie opstarten die leden kan verzamelen en als lobby groep kan opkomen voor mensen. Uw lichaam, uw keuze.

 

Donate Be the first to support this fundraiser!

Helaas zien we in onze maatschappij steeds vaker de afbouw van onze fundamentele rechten, rechten zoals vrije mening of uw recht om te beslissen wat al dan niet in uw lichaam komt is niet langer gegarandeerd.

Door een klimaat van angst te creëren zetten politici vaak mensen van verschillende groepen tegen elkaar op en bereiken op die manier hun doel.

Dat doel is het aansturen van mensen.

Of het nu gaat over het verplicht nemen van een vaccin of het verplicht kopen van een elektrische wagen, ik ben van mening dat de meeste mensen slim genoeg zijn om zelf wel te beslissen wat ze willen.

Keerpunt Vlaanderen is ook tegen subsidies van grote bedrijven, eender welk groot bedrijf dat aan de subsidiebaxter hangt moet eruit.

De vrije markt moet primeren en niet de politieker die mits toekennen van grote subsidies bedrijven en hiermee ook aandeelhouders op die manier rijker maakt.

Dat is puur cronyism en geen kapitalisme.

Wie een goed product aanbied, aan een goede prijs met een goede service, die moet slagen in de vrije markt economie.

Nu zien we veel grote bedrijven met een zeer slechte service overleven dankzij het ontvangen van grote subsidies betaald door de belastingbetaler, U en ik dus.

Wie werkt moet meer overhouden.

Mensen in Vlaanderen zijn verplicht meer dan 50% van wat ze verdienen af te geven aan mensen die ze niet kennen en maar om de 4 jaar kunnen verkiezen.

Na de verkiezing gaan deze partijen dan nog eens samen in de vorm van coalities, niemand weet op voorhand het hoe of wat of waarom en voelen zich achteraf in het zak gezet omdat de partij waarop U kiest wetten mee goed keurt waar een kleine minderheid van mensen achter staat.

Hierdoor krijgen we situaties zoals we nu hebben, onbetaalbare energieprijzen, LEZ zones, hoge subsidies voor ondermaatse producten en zo verder.

Deze systemen moeten aangepakt worden.

Belastingen.

Telkens de overheid geld te kort komt beginnen ze te denken om nieuwe vormen van belastingen te heffen.

Wij vinden dat daar een einde aan moet komen.

De overheid moet zelf gaan besparen op zich, de politici moeten leren om zelf efficiënter te gaan werken ipv steeds de burger meer en meer te gaan belasten.

Belastingen zonder representatie van de burger zou moeten worden verboden.

De monarchie.

Zou moeten worden afgeschaft en ontbonden.

De monarchie heeft in een modern Europa niet langer een plaats, het kost handenvol geld aan de burger en dat kan beter besteed worden waar het nodig is, de wachtlijsten in de ziekenzorg bv.

Al deze punten zijn terug te vinden op de website van www.keerpunt.vlaanderen 

Ik hoop te rekenen op de steun van veel mensen die er net zo over denken dat het allemaal veel beter kan.

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 17/12/2021
Viewed 476x

Fundraiser organised by:

Nico Vansimpsen

Nico Vansimpsen

 

Donate Be the first to support this fundraiser!

Donations

 
Show all donations
Started on 17/12/2021
Viewed 476x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog