Kunnen weggaan van psychisch/emotioneel mishandelende partner.

Kunnen weggaan van psychisch/emotioneel mishandelende partner.

Weggaan van mijn mishandelende partner. -> Bekostigen van verhuis, huurwaarborg, nieuwe inboedel,...

 

Donate Be the first to support this fundraiser!

Ik ben L, 26. Na 5 jaar kan ik het niet meer aan en heb ik eindelijk de moed bij elkaar geraapt en durf ik de stap zetten om uit mijn gewelddadige relatie te stappen. Ik woon samen met mijn partner, ik ben al mijn spaargeld aan hem kwijt. Familie en vrienden kunnen mij financieel niet helpen en ik heb geen andere bronnen om uit te putten om mijn vertrek te bekostigen. 

Liever wil ik niet te veel details geven over mezelf, mijn partner en onze relatie omwille van mijn en zijn privacy maar zeker ook voor mijn eigen veiligheid.

De aard van het geweld is voornamelijk psychische en emotionele mishandeling en manipulatie. Mijn partner en ik zijn vrijwel 24./7 bij elkaar. Elke seconde bij hem moet ik opletten wat ik zeg en wat ik doe want meermaals per dag - elke dag - zeg of doe ik toch weer iets verkeerd. Dan krijg ik telkens opnieuw een hele uitbrander over hoe dom ik wel niet ben om dat gezegd of gedaan te hebben alsof ik het met opzet doe tegen hem. Constant kritiek over alles wat ik doe, en over hoe ik ben. Herhaaldelijke opsommingen van de dingen die ik gedaan heb die letterlijk urenlang duren, dan moet ik ook blijven zitten op mijn stoel, mag ik niets zeggen of enige andere vorm van reactie geven. Zitten, zwijgen, luisteren en vooral niet tegen hem ingaan! Dit is nog maar het topje van de ijsberg. 

Deze relatie, hij maakt mij kapot en ik ga er langzaamaan onderdoor. Eindelijk heb ik de moed bij elkaar om mijn eigen welzijn boven hem te plaatsen en wil ik uit deze situatie stappen. Ik moet wel… 

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 10/04/2023
Viewed 83x

Fundraiser organised by:

L L

L L

 

Donate Be the first to support this fundraiser!

Donations

 
Show all donations
Started on 10/04/2023
Viewed 83x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog