Mijn moeders huidsalon huidpraktijk limburg

Mijn moeders huidsalon huidpraktijk limburg
Share this fundraiser

Mijn moeder heeft een goede salon In lockdown krijgt ze geen steun ik zie haar elke dag verdrietig zitten want geld is op

34 donations
€ 835 of € 10000 raised

Mijn moeder heeft een huid praktijk en het geld is op omdat er een lockdown is. ik en mijn broertjes zien me moeder elke dag verdrietig zitten ik wil haar heel graag helpen maar ik en mijn broertjes heb niet genoeg geld kunnen jullie haar helpen want ze werkt er heel hard voor.

 

Lieve mensen,

Mijn lieve meisje heeft deze steun actie voor ons gemaakt en kwam het gister trots laten zien 

❤

.

Ik zal dan zelf ook even uitleggen wat er aan de hand is en wie wij zijn. Wij zijn een gezinnetje van 5 en hebben een huidpraktijk waar wij zieke maar ook gezonde huiden behandelen. Jaren lang heb ik opleidingen gevolgd om deze praktijk goed te kunnen opzetten. Het is niet alleen onze bron van inkomsten maar ook mijn parel wat ik met veel liefde doe.

Wij hebben helaas voor de 2de keer de praktijk verplicht moeten sluiten. De overheid laat ons echt heel erg in de kou staan.

Overal vallen we buiten (ps 90% van de beauty branche krijgt helemaal niks) en ontvangen daardoor geen steun. Echter de hoge kosten lopen door.

Omdat mijn partner werk heeft maar zeker niet de kosten van de zaak kan opvangen krijgen wij dus helemaal niks. Ze houden geen rekening ermee dat wij ook nog 3 kinderen hebben (waarvan nu de jongste uit wanhoop een steunactie heeft aangemaakt) en ook hun mondjes gevoed moeten worden.

We hebben zo hard geknokt om een prachtige praktijk op te zetten wat ook gelukt is en waar we al vele clienten en hun huidjes mee geholpen hebben met huidproblemen of gewoon voor de ontspanning. Mijn hart breekt als ik denk aan hoe we kapot gemaakt worden door een verplichte sluiting. Maar ook nog erger, dat mijn dochtertje de steun actie heeft aangemaakt omdat ze mama elke dag verdrietig ziet. Dit vind ik echt te erg en slopend dat ze het dus gewoon mee krijgt ondanks dat ik het probeer te verbergen wat er echt in mij omgaat. Ik vind het ook pijnlijk om te vragen maar willen jullie ons aub helpen zodat onze praktijk , ons mooie vak en bron van inkomsten kan blijven bestaan?

Alle kleine beetjes helpen zodat we hier door heen komen.

Liefs,

Van ons vijfjes

News

Collectors

Loading...
Started on 14-03-2021
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog

Fundraiser organised by:

Julie Odekerken

Julie Odekerken

34 donations
€ 835 of € 10000 raised

Donations

 
Show all donations
Started on 14-03-2021
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog