Samen voor Saar. Help haar gewone leven terug te krijgen!

Samen voor Saar. Help haar gewone leven terug te krijgen!

Saar kan nog maar een fractie van wat ze voor haar herseninfarct kon.

 
€0 raised

Op 28 juni 2021 heb ik, Sara de Backer, een herseninfarct gehad. Van het ene op het andere moment liet mijn lichaam me in de steek en veranderde mijn leven volledig. Mijn vriendinnen zamelen geld in voor een behandeling in Amerika. Ik ben zo blij met hun hulp, ik heb de liefste vriendinnen en vrienden die je maar kan wensen. Steun jij mij ook?

Voor het herseninfarct had ik werk, een rijk sociaal leven en kon ik echt genieten van het samenzijn met alle lieve mensen om me heen. Sinds de beroerte werk ik hard aan mijn herstel, maar ik kamp met heel veel restklachten. Ook omdat ik een infarct had in een specifiek deel van mijn hersenstam waardoor er veel schade is ontstaan. Door deze schade heb ik dagelijks zenuwpijn, moeite met mijn evenwicht en ben ik extreem gevoelig voor prikkels. Hierdoor kan ik niet meer werken en ben ik sterk beperkt in mijn dagelijkse activiteiten. Aankleden, trap lopen, boodschappen doen, afspreken met mensen. 

Alles kost mij moeite. Ik moet overal energie voor maken. En bedenken wat ik wel of niet doe op een dag. Ik voel me op die momenten bang, onzeker en gefrustreerd. Waarom kan ik dit niet?

Eén van mijn vriendinnen vond een behandeling in Amerika waardoor ik mijn mobiliteit en onafhankelijkheid terug kan krijgen. Deze behandeling bij het INR instituut in combinatie met alle andere uitgaven kost 25.000 euro.

Hoe krijgen we dit voor elkaar?
Omdat wij, de vriendengroep van Saar, weten dat Saar dit niet kan betalen, zijn wij het initiatief gestart om deze crowdfunding te starten. Wil jij als vriend, familie, kennis, collega, bedrijf of zelfs als gulle onbekende iets bijdragen? Elke donatie zorgt ervoor dat Saar een stap dichter bij haar herstel kan komen.

Stel dat 500 mensen minimaal 50 euro over maken, dan kunnen we dit met elkaar al bereiken! We zijn natuurlijk met elk bedrag klein en groot heel erg blij. Druk op de groene knop en doneer. Namens ons en Saar alvast enorm bedankt! En wil je op de hoogte blijven? Volg dan ook onze Facebookpagina https://www.facebook.com/samenvoorsaar of op Instagram Samen voor Saar (@samenvoorsaar) • Instagram-foto's en -video's

Wie is Saar?
Ik ben Sara de Backer, alleenstaand, 45 jaar en woonachtig in Poeldijk (lijkt wel een dating profiel 😉). Geboren in Monster, opgegroeid in Naaldwijk. M'n moeder Joke is helaas 13 jaar geleden overleden. Mijn vader Jacques is woonachtig in De Lier samen met z'n vriendin Joke. Ik heb 2 jongere zussen Juul en Sofie allebei woonachtig in Naaldwijk, Juul is getrouwd met Werner en hebben 2 kids, Teun en Jans, Sofie is getrouwd met Erik en hebben ook 2 kids, Evie en Keet.  

Mijn hobby's waren: Wandelen, borrelen, weekendjes weg/vakantie, sauna, concert/festival, series kijken, legpuzzels, lezen. Mijn hobby's zijn: klein ommetje, lezen, legpuzzels, diamond painting, series kijken en als ik me goed voel afspreken met vriendinnen (meestal 1 op 1 of 1 op 2), spelletje of potje kaarten met familie en vrienden (tot nu toe lukt dat met max 3 personen). Met meer mensen verlies ik vaak snel de aandacht. Ik heb geprobeerd een huisdier (kitten/kat) te nemen, maar helaas werkte dat niet voor de Saar 2.0. 

Wie zijn wij?
Deze crowdfunding is een initiatief van de 'meiden van de handbal': Sandra, Chantal, Monique, Angela, Astrid, Winette, Yvon, Sabine, Hester, Margreet en Marieke (ook al spelen we al jaren geen handbal meer 😉). Wij hopen Saar weer een normaal leven te geven en te laten genieten van alle gezellige momenten met ons en andere vrienden.

Hoe werkt een schenking?
Jaarlijks mag je €2.658,- belastingvrij schenken. Wil je meer doneren? Neem dan contact met ons op.

Meer weten?
Heb je vragen of wil je meer weten over de crowdfunding? Reageren kan via de knop ‘contact’ op deze pagina.

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 15/11/2023
Viewed 17164x

Fundraiser organised by:

'De meiden van de handbal'

'De meiden van de handbal'

 
€0 raised

Donations

 
Show all donations
Started on 15/11/2023
Viewed 17164x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Care Charity
Report abuse