Sponsoring Singel Samen Loop

Sponsoring Singel Samen Loop
Share this fundraiser via:

Sponsoractie Singel Samen Loop

 

SPONSORACTIE!

18 juli is het zover, dan staat Marieke van TECH4YOU aan de start van de Nijmeegse Vierdaagse. Marieke hoopt hiermee geld in te zamelen voor het goede doel. 

Marieke heeft gekozen voor de Singel Samen Loop, een initiatief van Quiet en MyHealth.

Er is een doel gesteld door Quiet waarbij er samen hardgelopen kan worden. Dit alles wordt begeleid door een trainer van MyHealth. Begeleiding, inschrijfgeld en sportkleding worden aangeboden.

Hiervoor zijn wij op zoek naar donateurs! Van deze donaties zullen hardloopschoenen aangeschaft worden. Een goede schoen is het halve werk en zijn cruciaal in het lopen. Bedenk maar eens wat goede schoenen doen als je 4 dagen 40 kilometer per dag aflegt tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. 

Vanaf 1 juli is de site www.singelsamenloop.nl actief.

Dit wordt mogelijk gemaakt door een aantal landelijke stichtingen zoals Quiet: www.quiet.nl en sportschool MyHealth: www.itsmyhealth.nl

Wil je er samen met ons voor zorgen dat iedereen sportief en gezond aan de slag kan? En wil jij graag de lopers over de streep helpen met een nieuw paar hardloopschoenen? Dan ontvangen wij heel graag een donatie! 

Een klein steentje bijdragen, heeft een grote betekenis voor de mensen die hierdoor de kans krijgen om een mooie prestatie neer te zetten, met elkaar!

Doneren jullie mee?

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 07/06/2023
Viewed 513x

Fundraiser organised by:

Marieke den Rooijen-van den Berg

Marieke den Rooijen-van den Berg

 

Donations

 
Show all donations
Started on 07/06/2023
Viewed 513x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Sport
Report abuse