Steun Oekraine

Steun Oekraine
Share this fundraiser

Samen met een paar collega’s ga ik zaterdag 19 maart 2022 naar de Oekrainse grens om goederen te brengen en mensen te halen.

85 donations
108%
€ 2698 of € 2500 raised

update 22/ 3. 
Wat een ervaring! Alle emoties zijn gepasseerd de afgelopen dagen. Dankbaar om mooie goederen te hebben gebracht en te zien dat het hard nodig is. 9 mooi mensen mee terug kunnen nemen en hen een veilig onderkomen geboden. Doel bereikt! Met dank aan jullie donaties!!!!
 

update 19/3. 
Vanmorgen met twee voertuigen vol bruikbare spullen vertrokken in de richting van Przemysl. Inmiddels 1300 km achter terug en tijd voor een hapje en overnachting. Morgen nog 2 uurtjes en dan zijn we aan de grens. 

Ongelooflijk hoeveel steun we ervaren!!! Dank alle donateurs!! 🇺🇦🇺🇦🇺🇦💪

Onder het mom ‘niet lullen maar poetsen’ hebben wij met een aantal collega’s het plan opgevat om naar Oekraine te gaan. Op zaterdag 19 maart vertrekken wij met een aantal auto’s vol hulpgoederen die we af geven aan de Oekrains/Poolse grens. Op de terugweg naar Nederland nemen we zoveel mogelijk vluchtelingen mee terug. Zoals jullie begrijpen zijn hier de nodige kosten aan verbonden waar we hulp voor vragen. Iedere bijdrage is welkom! Mocht er een bedrag overblijven dan verdelen we dat over de mensen die we mee terug hebben genomen. Wil je dus een bijdrage leveren en zeker weten dat het goed terecht komt? Doneer! Niet voor ons maar voor Oekraine!

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 11-03-2022
Viewed 1583x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog

Fundraiser organised by:

Vincent Berben

Vincent Berben

85 donations
108%
€ 2698 of € 2500 raised

Donations

 
Show all donations
Started on 11-03-2022
Viewed 1583x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog