Steun voor brass band en kliniek van Noah's Ark community in Oeganda

Steun voor brass band en kliniek van Noah's Ark community in Oeganda

Opvang, scholing, een kliniek én muziek geeft kwetsbare kinderen hoop voor de toekomst.

 
€0 raised

In de Noah’s Ark community in Oeganda vinden 160 kinderen en jongeren, de meesten wees, een liefdevol ‘thuis’ en hoop voor de toekomst. In april '24 waren we met onze ‘Pop up Band’ twee weken te gast bij het jongerenorkest, de ‘Noah’s Ark Brassband’. We maakten samen muziek en verzorgden een aantal interne en externe optredens. Samen spelen en daaraan werken was hartverwarmend. Voor het jongerenorkest én gasten een geweldig verbindende en inspirerende ervaring. 

Daniel Waïswa is de muzikaal leider van de ‘Noah’s Ark Brassband’. Als jongetje speelde hij ooit in een vergelijkbaar orkest. Nu zet hij zich zelf in voor deze kinderen met een kwetsbare toekomst. Zijn orkest bestaat uit 35 musici, met instrumenten vooral gedoneerd vanuit Nederland. Daniel nodigde ons uit om onze ervaringen in de muziek met hen te delen en te helpen bij hun verdere ontwikkeling als muzikant.

Met muziek voelen de kinderen zich sterker worden. Het levert een bijdrage aan hun ontwikkeling en identiteit. Als vervolg op onze succesvolle uitwisseling vragen Daniel en zijn orkestleden ondersteuning bij hun muzikale ontwikkeling en ook is behoefte aan meer instrumenten en een muziekstudio.

Tamar Goossens is arts en runt de kliniek op de compound van Noah’s Ark. Ze heeft zich gespecialiseerd in ondervoedingsprogramma’s, van essentieel belang voor kinderen die worden verwaarloosd of achtergelaten. 

Tamar is voor haar werk geheel afhankelijk van donaties. Zij heeft de Robfoundation (https://www.therobfoundation.nl/ ) opgezet om ondersteuning te kanaliseren. 

Op maandag 3 juni'24, vertellen Tamar en Daniel over hun bijzondere werk in de Noah’s Ark community. De Pop-up band vertelt over het bezoek en verzorgt muzikale omlijsting:
Locatie: Parnassos, Kruisstraat 201, Utrecht. Aanvang 19.30 uur

Wij nodigen je graag uit voor deze informatie- en benefiet avond op 3 juni. Mocht dat niet lukken dan is ook jouw donatie van harte welkom! Graag voor 3 juni, dan kunnen wij op die avond de donaties overhandigen.

Monica van Berkum, Roelof Wittink, Hanno Bos, Marian de Haan, Ibrahim Khano, Channe Visscher, Jan Prins, Wendy Taen, Hermine Schneider, Michael Taen, Arend Verburg.

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 19/05/2024
Viewed 938x

Fundraiser organised for:

Noah's Ark Children's Ministry Uganda

Fundraiser organised by:

Pop up Band

Pop up Band

 
€0 raised
Fundraiser will run till 31/07/2024

Donations

 
Show all donations
Started on 19/05/2024
Viewed 938x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog