The Final Goodbye: Steun het afscheid van Pieter, MC Raise

The Final Goodbye: Steun het afscheid van Pieter, MC Raise
Rob Dudok

Een steunactie voor Cheyenne en de ouders om de financiële last van alle ongedekte, onverwachte kosten te verlichten.

 
€0 raised

Via deze weg willen we jullie vragen om een donatie te doen aan Cheyenne, de ouders en de zus van Pieter (MC Raise) om de financiële last van alle ongedekte, onverwachte kosten te verlichten.

Met groot verdriet vragen wij aandacht voor het tragische overlijden van Pieter van Bogaert, in de harderstyle-scene bekend als MC Raise. Pieter overleed op 7 oktober op 32-jarige leeftijd aan de gevolgen van het denguevirus (knokkelkoorts), dat hij opliep tijdens een vakantie op Bali met zijn vriendin Cheyenne. Wat een mooie vakantie had moeten zijn, eindigde in een nachtmerrie toen Pieter na het oplopen van het virus ook een fatale longinfectie kreeg.

Pieter was een zeer geliefde artiest (MC) in de harderstyle-scene en trad op bij grote festivals zoals Defqon, ReBirth en Intents. Zijn plotselinge overlijden heeft diepe sporen nagelaten, niet alleen bij zijn dierbaren, maar ook in de muziekwereld. Cheyenne deelde haar intense verdriet op Instagram: "Allerliefste snuit, dit voelt zo onwerkelijk, hoe kon dit gebeuren? Het gaat ongelofelijk zwaar worden zonder jou aan mijn zij, maar ik ga sterk zijn voor jou."

Naast het emotionele verlies worden de nabestaanden ook geconfronteerd met onverwachte kosten voor de repatriëring (terugbrengen van het lichaam naar Nederland), de uitvaart en de ceremonie. Daarom hebben wij deze steunactie opgezet om Cheyenne en de familie van Pieter te helpen deze financiële last te verlichten, zodat zij zich volledig kunnen richten op het verwerken van hun verdriet.

Elke donatie, groot of klein, wordt zeer gewaardeerd en helpt de nabestaanden om de financiële last te verlichten in deze moeilijke tijd.

Laten we samen Pieter’s nagedachtenis eren en zijn dierbaren steunen in dit zware verlies.

When sound becomes one!

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started 1 hour ago
Viewed 762x

Fundraiser organised by:

Rob Dudok

Rob Dudok

 
€0 raised

Donations

 
Show all donations
Started 1 hour ago
Viewed 762x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog