Veel te jong overleden, help ons haar man en kids goed achter te laten

Veel te jong overleden,  help ons haar man en kids goed achter te laten

Geld inzamelingsactie voor mijn overleden zusje wie haar man en kids goed wil achterlaten.

 

Lieve lieve lezer,

Mijn naam is Mariëlle Hukker- Boeijenk en ik start een crowdfundactie voor mijn lieve zusje Nicole Amiri- Boeijenk (33 jaar)

Mijn zusje is in de basis geen vrager maar veel meer een gever. Deze actie voelt dan ook onnatuurlijk maar soms geeft het leven je obstacels waarbij om hulp vragen de enige manier is om jezelf te kunnen blijven.

In 2019 is er bij Nicole borstkanker met uitzaaiingen in de lymfe geconstateerd. Na 2 loodzware jaren van vele behandelingen, is zij in 2021 schoon verklaard. Helaas constateerde zij een half jaar na haar schoonverklaring een knobbeltje in haar hals en het bleek mis. Nicole is een jaar lang behandeld en in 2022 opnieuw schoon verklaard. Mensen die een ernstige ziekte gehad hebben weten: je moet niksmeer uitstellen. 

Nicole had nog een wens voor een derde kindje 'een beetje licht in de duisternis' zei ze. De oncoloog gaf aan geen reden te zien waarom ze het niet zou moeten doen. Garanties zijn er nooit, maar er was geen reden om aan te nemen dat borstkanker opnieuw terug zou komen. Het enige wat in de weg zou staan, was een waarschijnlijke onvruchtbaarheid ten gevolge van de vele behandelingen. Wonderbaarlijk genoeg raakte zij heel snel zwanger en in april dit jaar is hun 3e kindje, een dochter (na 2 zoontjes) geboren.

Een aantal weken na de geboorte van haar dochter kreeg Nicole vage klachten.

Hoofdpijn, duizeligheid, concentratieproblemen en noem maar op. Ze viel van de trap, stootte dingen om, viel over haar eigen voeten en vertrouwde zichzelf niet meer goed met haar baby. Een hersenscan gaf haar de definitieve diagnose 'uitzaaiingen in de hersenen en je wordt niet meer beter, jij zult je kinderen niet groot zien worden' luidde de uitslag van de neuroloog.

Mocht je iets meer details willen hebben, Nicole en ik nemen hier podcasts over op, op spotify te vinden onder 'Meisjes met een missie'.

Dit is even in het kort een stukje informatie van hoe de afgelopen jaren verlopen zijn.

Maar nu... we moeten de toekomst naar voren gaan halen en op allerlei gebieden de boel gaan regelen, zodat dit gezin straks niet in de problemen gaat komen. Jij kent waarschijnlijk ook? Plannen maken voor de toekomst. 'Dat doen we over een paar jaar nog wel'. Maar er is geen paar jaar meer. Inmiddels is ze overleden.

50.000 euro is heel veel geld. Dat besef ik mij heel erg goed, maar het is waarschijnlijk nog niet de helft van wat er nodig is om dit gezin goed achter te laten.

Het meest essentiele is hierin echter dat Nicole haar gezin iets wil kunnen geven en achterlaten

Inmiddels zijn er van het opgehaalde geld al fantastische dingen gerealiseerd. Zo is de tuin aangelegd, is er een dakkapel op zolder geplaatst en is de zolder gesplitst in 2 slaapkamers. Wat zou Nicole hier trots op zijn geweest. In de kerstvakantie gaat haar man met de kinderen naar Iran, waar hij zijn ouders en de kinderen hun opa en oma eindelijk na heel veel jaren weer gaat ontmoeten. 

Van het geld dat nu nog opgehaald wordt gaan we een rekening openen voor de kinderen, zodat zij een fijne basis hebben om straks te gaan studeren. Nicole zei altijd 'alles voor de kinderen'.  Dus ik denk dat als er nog een leven na de dood is, zij met zoveel dankbaarheid kijkt naar wat al deze lieve mensen geschonken hebben voor haar gezin. 

Nicole zei zelf 'ik kan pas met een gerust hart sterven, wanneer ik weet dat mijn gezin in dit huis goed achter blijft, eerder heb ik geen rust.'

Ik wil die laatste wens in vervulling gaan brengen.

Nicole en haar man hadden flink gespaard de afgelopen jaren om het hele huis op te knappen. Al het geld is uitgegaan naar alle randzaken rondom haar ziekte. Alles waar wij als gezond mens geen idee van hebben dat dit er allemaal bij komt kijken.

Het maakt niet uit wat je geeft, ik hoop heel erg dat we met alle beetjes bij elkaar een mooie buffer kunnen geven aan haar man en kinderen.

Heel veel liefs van haar zus,

Mariëlle Hukker- Boeijenk

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 12/06/2023
Viewed 76035x

Fundraiser organised by:

Marielle Hukker

Marielle Hukker

 

Donations

 
Show all donations
Started on 12/06/2023
Viewed 76035x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Medical Family Emergency
Report abuse