Geld inzamelen voor teams, groepen, organisaties, klassen, enz.

ons team

Steunactie is geschikt voor individuele acties maar ook voor organisaties en groepen zoals clubs, verenigingen, scholen, klassen, teams, stichtingen, goede doelen, kerken en kerkgenootschappen, chiro's, vzw's, enz. Daarvoor is een speciale collectanten functie ingebouwd in Steunactie. 

Een individuele actie is meestal een actie opgezet door één persoon die geld wil ophalen voor een bepaald doel.  

Een groeps actie is een actie van een organisatie of groep waarbij meerdere mensen gaan collecteren voor een gezamenlijk doel. Meestal zal één persoon de actie opzetten namens de organisatie of groep (de beheerder). De bedoeling is dan dat zoveel mogelijke leden van die groep of organisatie zich zullen inzetten voor het gezamenlijk doel door als collectant de actie in hun eigen netwerk te delen. Steunactie is hiervoor ingericht. Collectanten kunnen de actiepagina personaliseren zodat deze vanuit hun naam wordt verstuurd. Ze kunnen ook een profiel foto toevoegen van zichzelf. Dit persoonlijk contact is erg belangrijk want iemand die de collectant persoonlijk kent zal eerder doneren. De collectant kan in zijn eigen dashboard de donaties bijhouden; de betalingen gaan rechtstreeks naar de beheerder dus de collectant heeft geen romp slomp om later bedragen over te moeten maken. 

Een organisatie of groep kan worden aangemaakt en gekoppeld aan een actie. Je kan hierbij een beschrijving, je social media links, een logo of andere afbeeldingen van de groep toevoegen. Collectanten zullen trots en gemotiveerd zijn om met hun eigen actie pagina te collecteren voor hun organisatie of groep.

Ben je klaar om te starten met jouw Steunactie?

Start jouw actie