Geld inzamelen voor teams, groepen, organisaties, klassen, enz.

ons team

Steunactie is geschikt voor individuele acties maar ook voor organisaties en groepen zoals clubs, verenigingen, scholen, klassen, teams, stichtingen, goede doelen, kerken en kerkgenootschappen, chiro's, vzw's, enz. Daarvoor is een speciale collectantenfunctie ingebouwd in Steunactie. 

Een individuele actie is meestal een actie opgezet door één persoon die geld wil ophalen voor een bepaald doel.  

Een groepsactie is een actie van een organisatie of groep waarbij meerdere mensen gaan collecteren voor een gezamenlijk doel. Meestal zal één persoon de actie opzetten namens de organisatie of groep (de beheerder). De bedoeling is dan dat zoveel mogelijke leden van die groep of organisatie zich zullen inzetten voor het gezamenlijk doel door als collectant de actie in hun eigen netwerk te delen. Steunactie is hiervoor ingericht. Collectanten kunnen de actiepagina personaliseren en vanuit hun eigen naam delen. Ze kunnen ook een profielfoto toevoegen van zichzelf. Mensen doneren nou eenmaal eerder aan mensen die ze kennen. De collectant kan in zijn eigen dashboard de donaties bijhouden; de betalingen gaan rechtstreeks naar de beheerder. De collectant hoeft dus geen geld over te maken. 

Een organisatie of groep kan worden aangemaakt en gekoppeld aan een actie. Je kan hierbij een beschrijving, social media links, een logo of andere afbeeldingen van de groep toevoegen. Collectanten zullen trots en gemotiveerd zijn om met hun eigen actiepagina te collecteren voor hun organisatie of groep.

Ben je klaar om te starten met jouw Steunactie?

Start jouw actie