In de media

De Ondernemer

Foodtruck-ondernemer Marco zet alles op alles om zijn bedrijf overeind te houden

30 Apr 2021

Vier weken geleden overleed zijn schoonmoeder en drie weken geleden zijn schoonvader. Beiden stierven aan de gevolgen van corona. Marco Kalkhoven en zijn gezin worden keihard op de proef gesteld door het virus. Tot overmaat van ramp staat zijn bedrijf Foodies by Marco nu op omvallen, maar Kalkhoven hoopt het te redden met crowdfunding.

De Ondernemer
De Gelderlander

Marco (50) strijdt tegen corona: beide schoonouders overleden, nu staat zijn bedrijf op omvallen

28 Apr 2021

Vier weken geleden overleed zijn schoonmoeder. Drie weken geleden overleed zijn schoonvader. Beiden stierven aan de gevolgen van corona. Marco Kalkhoven en zijn gezin worden keihard op de proef gesteld door het virus. ,,Deze mensen betekenden werkelijk álles voor mij en mijn gezin. Voor mij zijn ze er altijd geweest. Het is zó onwerkelijk dat ze er plotseling niet meer zijn. Soms voelt het net, alsof ze elk moment bij ons de kamer in kunnen lopen.’

De Gelderlander
Algemeen Dagblad

Marco (50) strijdt tegen corona: beide schoonouders overleden, nu staat zijn bedrijf op omvallen

28 Apr 2021

Vier weken geleden overleed zijn schoonmoeder. Drie weken geleden overleed zijn schoonvader. Beiden stierven aan de gevolgen van corona. Marco Kalkhoven en zijn gezin worden keihard op de proef gesteld door het virus.

Algemeen Dagblad
FB Nieuws

Het einde nadert voor ondernemer Marco, “We hebben bijna niks meer, alleen elkaar nog”

26 Apr 2021

We weten allemaal dat de horeca het zwaar heeft sinds COVID-19 ons land teistert. Ondanks dat de terrassen a.s. woensdag open gaan, zijn er nog steeds heel veel ondernemers die het extreem zwaar hebben. Onlangs is ons ter ore gekomen dat cateraar Marco van Foodies by Marco het nog een stukje zwaarder heeft, omdat hij helemaal geen steun krijgt van de overheid.

FB Nieuws