In de media

Nieuwsblad

Annemarie (52) kan kerstdroom toch waarmaken dankzij Floralux: “Ik ben al dagen aan het uitpakken”

27 Sep 2023

MOORSLEDE/PITTEM - Annemarie Van Tilburg (52) is verzot op Kerstmis en verandert elk jaar haar huis in een baken van kerstlichtjes tegen de feestdagen. Sinds drie jaar lijst ze echter aan een terminale kanker. Door de torenhoge ziekenhuisfacturen dreigde kerst dit jaar in het water te vallen. Tuincenter Floralux las Annemaries verhaal in de krant en bracht redding: Annemarie mocht voor 1.000 euro kerstdecoratie kopen.

Nieuwsblad
Krant van West Vlaanderen

Annemarie start opmerkelijke crowdfunding: “Ik wil nog één keer kerst vieren, met alles erop en eraan”

03 Aug 2023

Of Annemarie van Tilburg (52) dit jaar nog kerstmis haalt, daar durft ze haar hand niet voor in het vuur steken, want ze lijdt aan kanker. De ingeweken Nederlandse is verzot op de kerstsfeer en heeft nog één grote wens. Ze hoopt nog één keer voluit kerst te kunnen vieren. “Ik steek alweer vol ideeën en wil in september ons huis inrichten met kersttaferelen.” Om dat mogelijk te maken, is ze een crowdfunding gestart.

Krant van West Vlaanderen
Nieuwsblad

“Ik hoop nog één keer te kunnen knallen”: zieke Annemarie (56) zoekt centjes om haar allerlaatste (kerst)wens te realiseren

03 Aug 2023

EGEM - Annemarie van Tilburg (56) uit Egem is verzot op Kerstmis en laat haar huis dan ook elk jaar volledig oplichten, maar door haar kankerbehandeling is daar nu financieel geen ruimte voor. “Ik weet niet hoe lang ik nog heb, maar ik hoop nog één keer te kunnen knallen”, zegt ze. Daarom wil ze via een crowdfunding nu het nodige geld inzamelen.

Nieuwsblad