In de media

Hart van Rijssen - Holten

Steun TC Rijssen bij de heropbouw van het clubhuis

15 Jul 2024

RIJSSEN - In de nacht van 9 op 10 juli is het volledige clubhuis van TC Rijssen verwoest. Deze gebeurtenis heeft de gemeenschap diep geraakt. Het verlies gaat verder dan alleen een gebouw; een stukje nostalgie is verloren gegaan. In het houten clubgebouw uit 1998 hingen foto’s van (oud)ereleden aan de muur, vonden klusjesdagen plaats en werd het leven gevierd met tennis en feestjes. Dit zijn momenten die nooit vergeten zullen worden en die de club wil blijven creëren.

Hart van Rijssen - Holten
Tubantia

Kantine Tennisclub Rijssen in as gelegd, dit is de oorzaak

11 Jul 2024

Het houten clubgebouw van de Tennisclub Rijssen (TCR) is in de nacht van dinsdag op woensdag volledig afgebrand als gevolg van een blikseminslag. Dat blijkt uit forensisch onderzoek van de brandweer Twente.

Tubantia
RTV Oost

Grote brand legt gebouw van tennisvereniging in Rijssen in de as

10 Jul 2024

Bij Tennisclub Rijssen heeft gisteravond laat een grote brand gewoed. Het houten pand van de club is daarbij volledig uitgebrand. Even na twee uur vannacht was de brand onder controle. Het is niet bekend of het noodweer van gisteravond boven Overijssel te maken heeft met de brand.

RTV Oost
Hart van Rijssen - Holten

Grote brand verwoest clubgebouw tennisclub

10 Jul 2024

RIJSSEN - Van het clubgebouw van tennisclub Rijssen aan De Voorzet is niet veel meer over. Dinsdagavond ging het ineens faliekant mis. In een mum van tijd stond het houten gebouw in de hens. “Rond tien uur ‘s avonds zijn ze naar huis gegaan”, weet de buurman. Wat er daarna gebeurde, is nog onduidelijk. Was het kortsluiting, is het aangestoken, blikseminslag? Het blijft gissen. “Ik dacht op een moment: regent het nu zo hard?’, geeft de buurman aan. Hij ging kijken en zag het clubgebouw volledig in de brand staan. Dat was ‘s avonds rond kwart voor twaalf. “Ik heb gelijk de kinderen uit bed gehaald.”

Hart van Rijssen - Holten
Algemeen Dagblad

Van het clubgebouw van TC Rijssen is niks meer over, maar het huis van de buren twee meter verderop staat nog overeind

10 Jul 2024

De geur van verbrand hout ruik je al als je de straat inrijdt. Een grote brand verwoestte het clubgebouw van de Tennisclub Rijssen. De schade is enorm. De vraag die in Rijssen blijft hangen: Hoe kon dit gebeuren? „Daar komen we waarschijnlijk nooit achter.”

Algemeen Dagblad
Telegraaf

Grote brand verwoest tennisclub in Twentse Rijssen

10 Jul 2024

RIJSSEN - Dinsdagavond laat is er brand uitgebroken bij een tennisvereniging aan De Voorzet in het Twentse Rijssen. Het houten pand van de club is daarbij volgens de brandweer volledig uitgebrand. Even na 02.00 uur in de nacht van dinsdag op woensdag was de brand onder controle.

Telegraaf
Hart van Nederland

Gebouw bij tennisclub Rijssen gaat in vlammen op

10 Jul 2024

Tennisclub Rijssen is dinsdagavond getroffen door een zware uitslaande brand. Het vuur sloeg rap om zich heen en dreigde zich naar naastgelegen woningen te verspreiden. De brandweer kwam met veel man én een drone uitgerukt.

Hart van Nederland