In the media

Nieuwsblad

Nino (4) kan niet met zijn ogen knipperen en stopt soms met ademen: “We zijn geen dag gerust als hij op school is”

16 Jan 2024

DENDERLEEUW - Gilles Caudron en Madison Van Veerdegem uit Denderleeuw hebben een steunactie op poten gezet voor hun vierjarig zoontje Nino. Het jongetje lijdt aan het syndroom van Moebius, een aangezichtsverlamming. Binnenkort wordt hij voor de zevende keer geopereerd en daarom zoeken zijn ouders nu financiële steun.

Nieuwsblad
Het Laatste Nieuws

“Zijn ogen kan hij niet sluiten en daglicht kan hij niet verdragen”: Nino (4) zevende keer onder het mes voor zeldzame aandoening

16 Jan 2024

Gilles Caudron (30) en Madison Van Veerdegem (27) uit Denderleeuw hopen dat hun zoontje Nino binnenkort beter kan spreken en slikken. Het ventje is nog maar vier jaar oud, maar het zal dan zijn zevende ingreep zijn. Nino lijdt aan het syndroom van Moebius, een aangeboren aangezichtsverlamming, en kampt met epilepsieaanvallen. “Als we naar het ziekenhuis gaan, zijn we telkens bang dat we slecht nieuws zullen krijgen.”

Het Laatste Nieuws
Nieuwsblad

Ouders zoeken steun voor Nino (4) die al tegen zevende operatie aankijkt: “Maandelijks moeten we naar het ziekenhuis met hem”

15 Jan 2024

DENDERLEEUW - Gill Caudron en Madison Van Veerdegem uit Denderleeuw hebben een steunactie op poten gezet voor hun vierjarig zoontje Nino. Het jongetje lijdt aan het syndroom van Moebius, een aangezichtsverlamming. Binnenkort wordt hij voor de zevende keer geopereerd en daarom zoeken zijn ouders nu financiële steun.

Nieuwsblad