Aanschaf nieuwe voedselkast

Aanschaf nieuwe voedselkast
Susanne de Boer
Deel deze actie via:

De huidige voedselkast is te klein. Bij deze kast mogen mensen gratis eten/drinken halen die het niet kunnen betalen.

 

Wanneer mensen geen geld hebben om hun dagelijkse boodschappen te doen dan kunnen ze bij onze kast terecht. Hier mogen ze per bezoek 5 artikelen gratis uit de kast halen zodat ze een gezonde maaltijd op tafel kunnen zetten. Niemand hoeft met honger te gaan slapen in Nederland. 

Niet alleen de minima mag gebruik maken van onze kast maar ook werkenden en/of ondernemers die in een onzichtbaar financieel leed zitten. Want laten we eerlijk zijn, met de prijzen van tegenwoordig kan het iedereen overkomen. 

Naast eten en drinken hebben wij ook verzorgingsproducten en dierenvoer in de kast staan. De kast wordt gevuld door heel veel super lieve donateurs uit de regio. 

Onze huidige kast is in slechte staat. Wanneer het regent dan worden de planken in de kast nat. De producten in de kast hebben daar van te lijden. De plaat bovenop de kast is losgeraakt en wordt nu op plek gehouden door bakstenen om de regen uit de kast te houden. Tevens is het slot van de kast lastig te openen en hebben veel mensen daar moeite mee. 

Ook is de kast te klein voor de hoeveelheid producten die wij aan kunnen en willen bieden. 

Om meer producten aan te kunnen bieden en om een stevige, waterdichte kast neer te kunnen zetten vragen wij om uw hulp. Wij hebben een lokale ondernemer gevraagd om voor ons een kast op maat te bouwen, nu zoeken wij donaties om de kast te kunnen betalen. 

Wilt u ons helpen met een donatie?

Zo kunnen we meer mensen helpen. 

Samen staan we sterk! 

 

De kast staat in Nieuw-Buinen in Drenthe.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 24-01-2023 gestart
648x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Voedselkast Noorderdiep

Voedselkast Noorderdiep

Actie georganiseerd door:

Susanne de Boer

Susanne de Boer

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 24-01-2023 gestart
648x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog