Website widget: de Steunactie-donatieknop

Je wilt je Steunactie zoveel mogelijk onder de aandacht brengen van mensen. Naast het delen van de link naar je actiepagina kan je ook de handige Steunactie-donatieknop inzetten. De donatieknop is een zogenaamde widget, een stukje code die je makkelijk kan invoegen in een website of blog en die een donatieknop weergeeft waarmee lezers met één klik kunnen doneren aan jouw actie. Met de Steunactie-donatieknop bereik je nog meer mensen en haal je meer donaties binnen!

Belangrijk!: een website widget is een stukje code die geplakt moet worden in de code van je website of blog. Heb je geen toegang tot de code of weet je niet hoe, vraag dan de webmaster of diegene die hiervoor verantwoordelijk is, om dit voor je te doen. De website widget code is NIET geschikt om te plakken in berichten en social media posts; hiervoor gebruik je gewoon de actiepagina link (URL of internet adres).

 

We hebben 3 verschillende donatieknoppen gemaakt waaruit je kan kiezen.

Groot

Steunactie Doneerknop Groot

Middelgroot

Steunactie Doneerknop Middelgroot

Klein

Steunactie Doneerknop Klein

 

Hoe werkt de donatieknop?

  1. Start of bezoek een Steunactie
    Maak een Steunactie aan of ga naar een bestaande Steunactie waarvan je de donatieknop wilt invoegen op een website of blog.
  2. Kies & Kopieer
    Klik op Website widget op de actiepagina. Er opent zich een venster waarop je een van de drie donatieknoppen kan kiezen. Kies je widget en kopieer de HTML code.
  3. Plak de widget code
    Ga naar de code van je blog of website waar je wilt dat de donatieknop wordt weergegeven. Je moet gebruik maken van de editor van de blog of website om de HTML-code in te voegen in de code van de pagina. Heb je geen toegang tot de code of weet je niet hoe, vraag dan de webmaster of diegene die hiervoor verantwoordelijk is, om dit voor je te doen.

Kan je niet vinden wat je zoekt?
Raadpleeg ons Helpcentrum of neem contact op.

of +31 (0)85 488 4765

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.