Aardbevingen in Afghanistan

Aardbevingen in Afghanistan

Laten we Afghanistan na de aardbevingen helpen! Doneer nu en maak een verschil in de levens van de getroffenen.

 

Lieve vrienden en medemensen,

We staan voor een dringende en cruciale situatie in Afghanistan. Gisteren hebben verwoestende aardbevingen dit al kwetsbare land getroffen, waardoor duizenden mensen dakloos zijn geraakt en in wanhopige omstandigheden verkeren. Velen hebben voedsel, kleding en medicijnen nodig om te overleven.

De situatie ter plaatse is hartverscheurend. Mensen hebben hun huizen verloren, en velen hebben ernstige verwondingen opgelopen. Gezinnen zijn uiteengerukt en kinderen hebben dringend voeding en medische hulp nodig. De infrastructuur is zwaar beschadigd, waardoor hulpverlening moeilijk is.

Om deze crisis het hoofd te bieden, hebben we uw steun nodig. We zijn een inzamelingsactie gestart om fondsen te werven die direct zullen worden gebruikt voor voedsel, kleding en medicatie voor de getroffenen in Afghanistan. Uw donaties zullen levens redden en hoop bieden aan degenen die het het hardst nodig hebben.

Laten we samenwerken en onze solidariteit tonen. Elke bijdrage, groot of klein, maakt een verschil. Laten we de kracht van mededogen en liefdadigheid benutten om de mensen in Afghanistan te helpen herstellen van deze tragische gebeurtenis.

Doneer alstublieft vandaag nog en help ons de nood te verlichten. Samen kunnen we het verschil maken en hoop brengen in de levens van degenen die lijden.

Dank u wel voor uw vrijgevigheid en steun in deze moeilijke tijd.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 08-10-2023 gestart
1015x bekeken

Actie georganiseerd door:

Mustafa Youseffi

Mustafa Youseffi

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 08-10-2023 gestart
1015x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog