Achterstand huurhuis betalen jong gezin - laatste redmiddel 🍀

Achterstand huurhuis betalen jong gezin - laatste redmiddel 🍀

Help mij geld verzamelen, om uithuiszetting van jong gezin te voorkomen.

 

Lieve iedereen,

Dit is mijn laatste noodkreet en ik schaam mij er ontzettend voor dus vandaar anoniem.

Iets meer dan twee jaar geleden ben ik onverwachts zwanger geraakt. Nu ben ik twee jaar verder en zitten wij zo in de schulden dat we niet meer kunnen rondkomen. Wij hebben nu twee maanden onze huur niet betaald, en hebben wij een laatste waarschuwing gehad om te betalen anders worden wij eruit gezet. Wij hebben hierna ook niemand waar wij dan terecht kunnen qua familie, en het laatste wat ik wil is op straat staan samen met mijn dochtertje. Nu hoop ik wat geld in te zamelen met een crowd funding.

Ik snap dat we allemaal gezinnetjes zijn, en niet iedereen veel te besteden heeft. En ik snap ook heel erg als jullie niet kunnen helpen, maar dit is voor ons gewoon een laatste redmiddel.

(Voor de mensen die het afvragen, leningen worden afgewezen, aan familie geld vragen is al gedaan maar helaas geen hulp van gekregen, en de rest waar aan gedacht wordt hebben wij ook allemaal uitgezocht 😪)

Mochten jullie ons willen helpen, maakt niet uit of het een klein bedrag is of een groot bedrag, je helpt ons super erg vooruit.

Heel erg bedankt 🍀

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 01-05-2023 gestart
568x bekeken

Actie georganiseerd door:

Mama K

Mama K

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 01-05-2023 gestart
568x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog