Actie voor het financieren van een nieuwe tweedehandswagen

Actie voor het financieren van een nieuwe tweedehandswagen

Na oplichting bij auto-aankoop heb ik financiële steun nodig. Elke donatie helpt mijn herstel. Samen staan we sterker.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Beste vrienden, familie en mede-gemeenschapsleden

Met een zwaar gemoed richt ik me tot jullie vandaag. Helaas ben ik recentelijk het slachtoffer geworden van een oplichtingspraktijk bij de aankoop van een auto. Het is een situatie die me niet alleen financieel heeft geraakt, maar ook emotioneel en mentaal. Het is moeilijk te bevatten dat er mensen zijn die bereid zijn anderen op zo'n oneerlijke manier te behandelen.

Deze ervaring heeft me geleerd dat het belangrijk is om steun te zoeken bij de mensen om me heen. Daarom ben ik vandaag met een nederig hart naar jullie toe gekomen, in de hoop op jullie steun en solidariteit in deze moeilijke tijd.

Het financiële verlies dat ik heb geleden is aanzienlijk, en het zal een tijdje duren om hiervan te herstellen. Daarom vraag ik jullie om, indien mogelijk, een bijdrage te leveren aan mijn herstel. Elke donatie, hoe klein ook, zal enorm worden gewaardeerd en zal helpen om de last die op mijn schouders rust te verlichten.

Ik begrijp volledig dat niet iedereen in staat zal zijn om financieel bij te dragen, en dat is helemaal oké. Alle vormen van steun, of het nu gaat om woorden van aanmoediging, gedeelde ervaringen of zelfs het delen van deze boodschap, worden oprecht gewaardeerd.

Voor degenen die wel in staat zijn om te doneren, heb ik een actie opgezet waarop donaties kunnen worden gedaan. Nogmaals, ik wil benadrukken hoe dankbaar ik ben voor jullie steun in deze uitdagende tijd.

Laten we samen laten zien dat zelfs in tijden van tegenspoed, de kracht van gemeenschap en solidariteit ons kan helpen om door te gaan. Samen kunnen we deze moeilijkheden overwinnen en sterker uitkomen aan de andere kant.

Met vriendelijke groet,

Gillian van Stiphout

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 22-02-2024 gestart
272x bekeken

Actie georganiseerd door:

Gillian van stiphout

Gillian van stiphout

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 22-02-2024 gestart
272x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog