Autisme diagnostiek op volwassen leeftijd

Autisme diagnostiek op volwassen leeftijd

Help en steun Elise na ruim 30 jaar aan een Autisme diagnostiek.

 

Beste iedereen,

Ik wend mij tot u met een persoonlijk verzoek dat ons gezin diep raakt. Mijn vrouw heeft haar hele leven uitdagingen ervaren die nu, na veel zelfreflectie en onderzoek, mogelijk verklaard kunnen worden door autisme. De symptomen zijn vaak subtiel en complex, en een formele diagnose op volwassen leeftijd is een belangrijke stap om haar de juiste ondersteuning en begrip te bieden. Helaas zijn de kosten voor een uitgebreide autisme test aanzienlijk en buiten ons huidige bereik.

Daarom vraag ik om uw hulp. Met uw steun kunnen we de financiële last van deze test verlichten en ervoor zorgen dat mijn vrouw eindelijk de duidelijkheid krijgt die ze nodig heeft om haar leven beter te begrijpen. Uw bijdrage zou niet alleen helpen bij de kosten van de diagnostiek, maar ook bij het openen van deuren naar gespecialiseerde zorg en begeleiding, wat haar levenskwaliteit aanzienlijk zou verbeteren.

Elke donatie, hoe klein ook, brengt ons dichter bij dit belangrijke doel. Wij hopen van harte dat u wilt bijdragen aan dit traject, zodat mijn vrouw de ondersteuning krijgt die ze verdient.

Met oprechte dank,

Benny
 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 21-08-2024 gestart
409x bekeken

Actie georganiseerd door:

Benny Bernaer

Benny Bernaer

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 21-08-2024 gestart
409x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog