Be all you can be!

Be all you can be!
Penka Koolman

Persoonlijke doel om een NLP opleiding te kunnen doen, om trauma's te verwerken ,en om anderen beter te kunnen helpen.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hallo mooie wereld burgers. Ik ben Penka, naast mama en vrouw ben ik een doorzetter en geniet ik enorm van het leven.

Woorden die mij het beste omschrijven, zijn humor, daadkrachtig, weten wat ik wil, tikkeltje eigenwijs, avontuurlijk, always smiling.

Nadat ik op mijn 27ste te horen kreeg" je wordt niet ouder dan 30 jr." was het in 2012 (een jaar voor ik 30 werd) tijd om mijn leven onder de loep te nemen en het volledig om te gooien.

Ik slikte veel medicijnen, de een gaf meer bijwerkingen dan de andere. Toen ik merkte dat de lijst met medicatie alleen maar groeide en mijn gezondheid steeds slechter werd, besloot ik het hef in eigen handen te nemen. In overleg met mijn behandeld specialist heb ik besloten om direct met alle medicijnen te stoppen. Ik ben me gaan verdiepen in hoe ik voeding in mijn voordeel kan gebruiken. Welke levensstijl aanpassingen kan ik doen, zodat mijn leven aangenamer kan worden.

Ik heb besloten de opleiding tot orthomoleculair therapeut te gaan doen. Ik ben orthomoleculaire therapeut geworden, omdat ik andere mensen met welke gezondheid uitdaging dan ook kan en wil helpen hun gezondheid te optimaliseren/verbeteren.

Ik weet namelijk dat voeding o.a. een hele belangrijke rol speelt.

Ondanks dat ik als therapeut over alle kennis beschik om mijn gezondheid te optimaliseren, blijf ik toch wel dipjes krijgen in mijn gezondheid. Hier is waar ik eindelijk durfde toe te geven dat ik misschien wat innerlijke werk te doen had. 

Ik besloot mee te doen aan een NLP 3 daagse cursus (NLP: neuro linguïstisch programmeren, waarbij je dus leert communiceren met je onderbewuste). Wat ik na die 3 daagse voelde en merkte had ik geen woorden voor. Ik werd geconfronteerd met angsten waar ik niet van bewust was. Ik maakte een transformatie mee. Dit na 3 dagen! 

Na deze 3 dgn was ik ervan overtuigd dat ik wat op te ruimen had. Ik besefte dan ook dat als ik mijn klanten beter wilde helpen, ik eerst naar binnen moet keren om mijn "oude "wonden te helen. Er zit meer dan genoeg oud zeer die ik nooit onder ogen heb durven zien, maar die mij wel belemmeren om verder te kunnen groeien en anderen nog beter te kunnen helpen.

Als vervolg op de 3 daagse cursus is er het NLP practioner opleiding, die mij gaat helpen om mijn issues aan te pakken, maar ook die mij de juiste tools gaat geven om mijn klanten nog beter te kunnen helpen. In mei heb ik de mogelijkheid om hier aan mee te doen. 

Een van de dingen die ik tijdens de 3 daagse NLP cursus heb geleerd is dat ik niet alles alleen hoef te doen. Dat ik hulp mag vragen. Hierbij vraag ik dus jullie hulp, zodat ik mezelf verder mag ontwikkelen zodat ik ook dit stukje mag helen.

Voor een ieder die doneert geef ik gratis een consult online van 30 min voor alle stress gerelateerde klachten. Ik weet dat chronische stress ten grondslag ligt van heel veel ziektes.

Mijn dank is groot.

Warme groet

Penka

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 12-02-2023 gestart
105x bekeken

Actie georganiseerd door:

Penka Koolman

Penka Koolman

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 12-02-2023 gestart
105x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Onderwijs
Misbruik melden