begrafenis financieren

begrafenis financieren

Zodat ik mijn eigen begrafenis kan financieren en ik afscheid van mij kan laten nemen op mijn manier

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Mijn leven eindigt daar is geen ontkomen meer aan maar hoe mijn begrafenis er gaat uit zien dat kan ik nu nog allemaal zelf beslissen. 

Ik ben 29 en heb niet het meest plezieren leven gehad. Ik heb veel moeten worstelen en ook al vanaf in het begin het ik een hele moeilijke start gekend maar nu 29 jaar later is het zover. Mijn tijd op deze wereldbol zit er op en mijn volgend avontuur staat voor de deur. 

begrafenissen laten zien hoe iemand heeft geleefd en helpen de omgeving afscheid te kunnen nemen en dat ene heb ik nog in de hand al de rest al niet meer. 

Ik wil er iets mooi's van maken, iets unieks net zo als ik ben, zo als ik binnen een paar maanden was. Maar om dat te kunnen doen heb ik meer geld nodig dan dat ik nu heb. Ik ben namelijk achter over gevallen hoeveel een begrafenis kost zeker als ik er dan nog een eigen draai aan wil geven vandaar deze oproep. 

Ik zou graag mijn begrafenis tot een mooie afscheid willen maken en vieren van mijn leven een daarbij kan ik jullie hulp echt wel gebruiken.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 08-01-2024 gestart
88x bekeken

Actie georganiseerd door:

liesl weyns

liesl weyns

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 08-01-2024 gestart
88x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Uitvaart
Misbruik melden