Begrafenis kosten baby 2.5 week oud

Begrafenis kosten baby 2.5 week oud

Bevallen bij 26 weken en na 2 operaties is Sam overleden.

 

Een vriendin van ons is op 22 december 2021 bij 26 weken bevallen. Zij heeft een spoed keizersnede ondergaan om hun zoon op de wereld te zetten. 

Doordat het te vroeg geboren is, was hun zoon, Sam, niet volledig ontwikkeld. Hierdoor heeft hij bij de geboorte een operatie van 3 uur moeten ondergaan en tijdens deze operatie heeft hij een klaplong opgelopen. 

Na de operatie werd hij in het WKC ziekenhuis verzorgd. Hij kreeg een beademingsmasker voor extra/voldoende zuurstof. 

De ouders mochten twee keer per dag langs het ziekenhuis om Sam te zien. Ook mochten zij meerdere keren per dag bellen om te vragen hoe het met hun zoon ging.

Op 8 januari kregen de ouders van Sam te horen dat de rode bloedcellen aan het afnemen waren. Hierdoor kreeg hij naast zijn beademingsmasker ook nog een slangetje wat rechtstreeks naar zijn longen ging voor nog meer zuurstof. Vlak voordat ze naar huis wilde gaan, kregen ze te horen dat Sam een infectie heeft opgelopen. Hij kreeg hier antibiotica voor.

Eenmaal thuis stonden er in de nacht van 8 op 9 januari 2022 twee politieagenten aan hun deur. De ouders van Sam werden met spoed in de politieauto meegenomen naar het ziekenhuis waar zij te horen kregen dat Sam een opgezeten buik had. Hij moest wederom met spoed geopereerd worden. 

De overlevingskans van deze operatie was klein. Daarom mochten de ouders afscheid van Sam nemen. 

Na 2.5 uur onzekerheid kwamen de artsen melden dat Sam nog leeft maar dat zijn darmen niet meer functioneren. Zonder darmen kun je niet leven. 

Hun wereld stortte in. Vol verdriet hebben ze afscheid van hun zoon Sam moeten nemen.

Helaas heeft Sam maar 18 dagen mogen leven. 

Na al deze ellende, moesten zij een dag later de begrafenis gaan regelen. Omdat Sam veelte vroeg is geboren, ze de periode van Sam zijn leven in onzekerheid zijn geweest en veel op hun af kwam, hadden zij nog geen uitvaartverzekering afgesloten. Ze krijgen nu gemiddeld 6000 a 7000 kosten op hun af. Zo oneerlijk na alles wat ze al hebben mee moeten maken. 

Wij zijn ons bewust dat we niet het volledige bedrag van de begrafenis kunnen sponseren, maar elk cent telt. 

Wij danken jullie mede namens onszelf en mede namens de ouders van Sam, voor elke bijdrage die wij voor hun op kunnen halen. 

22 december 2021 - 9 januari 2022

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 11-01-2022 gestart
449x bekeken

Actie georganiseerd door:

Amanda Gertjan

Amanda Gertjan

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 11-01-2022 gestart
449x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog