Begrafenis Overleden Vader Diefstal

Begrafenis Overleden Vader Diefstal
Xerxes Abolma

Kosten voor de begrafenis van mijn vader betalen. Dit ben ik kwijt geraakt in de trein en is nooit terug gebracht.

 
€ 0 ingezameld

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Vorige week zondagochtend ben ik in de trein een geld bedrag veloren wat ik in klein zakje had zitten. Ik had net een nachtdienst gedraaid en viel vervolgens in slaap in de trein. Toen ik station Sloterdijk wakker werd en tevens waar ik moest uitstappen is dit zakje per ongeluk uit mijn thuis op de grond gevallen.

 

Dit was van mijn overleden vader en bedoeld voor de kosten van de begrafenis. Dat was alles wat ik aan financiële midellen had om de kosten te kunnen betalen. Ik heb gelijk de ns klantenservice gebeld die vervolgens contact opgenomen heeft met de conducteur. Maar helaas had iemand het al gevonden een meegenomen. Ik heb hiervan aangifte van gedaan bij de politie. Maar helaas is daar niks uitgekomen en heeft de gene die dit gevonden heeft niet naar de politie of een ns punt gebracht. 

 

Ik hoop dat er mensen zijn die mij hierbij alsnog willen helpen. Welk bedrag u ook kunt missen ik zal u voor altijd dankbaar zijn! Mocht u niet in staat zijn om te kunnen doneren. Dan vraag ik u vriendelijk om collectant te worden van mijn actie.  Dit kunt eenvoudig zelf doen door op het kopje + word collectant te drukken.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 27-06-2024 gestart
217x bekeken

Actie georganiseerd door:

Xerxes Abolma

Xerxes Abolma

 
€ 0 ingezameld

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 27-06-2024 gestart
217x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog