Behoud van onze woning

Behoud van onze woning
Jermain Breuer

Door omstandigheden gaan mijn hond en ik misschien ons huis verliezen. Ik hoop op een goede manier ons huis te kunnen houden.

 

Mijn naam is Jermain Breuer. Ik ben 34 jaar geworden. Ik heb een hond Storm. Ik woon in een huis in Cranendonck. Ik heb dat huis nu 3,5 jaar. Ik heb het niet altijd makkelijk in de wereld. Daarvoor heb ik begeleiding gehad. Deze begeleiding is gestopt. 

Toen ik in financiële problemen dreigde te komen, werd ik benaderd en werd me een oplossing geboden. Iemand kon mij er wel weer bovenop helpen. Daar stond tegenover dat ik hennep in mijn garage zou laten zetten. Heel terecht heeft de rechter me daar uiteindelijk straf voor gegeven. Ik wil dan ook geen geld om de boete te betalen. Alle straf die de rechter me heeft opgelegd, zal ik ook netjes betalen.

Op dit moment heb ik weer hulp om mijn leven weer op de rit te krijgen. Het probleem is dat ik de tijd niet heb om al mijn schulden op tijd in te lossen voor dat mijn huis verkocht mag gaan worden omdat het dan onbewoonbaar verklaard wordt. Ik zit nu al een tijd zonder stroom. Dit is terecht afgesloten, maar ik wil dit graag voor de winterkou en voor dat het huis onbewoonbaar verklaard mag worden, weer aan laten sluiten. 

Nogmaals is de boete voor mij ok. Ik ben bereid om de hele boete te betalen. Ik heb alleen het geld eerder nodig om mijn stroom weer te kunnen laten aansluiten. 

Ze willen me pas weer aansluiten als ik de helft van het berekende bedrag betaal. Als ik dit kan betalen, dan geeft me dat vooral weer wat rust.

Ik heb nieuw werk, ik verdien nu zelf geld, ik heb begeleiding vanuit de gemeente, heb een bewindvoerder die me zoveel mogelijk helpt en wil en krijg hulp bij het op orde houden van mijn leven.

Als ik voor de kou mijn stroom weer mag laten aansluiten, kan ik ‘verder’. Weer een lamp aan doen, of mezelf warm douchen.

Storm, mijn hond en ik willen niet op straat komen te staan. Alle straf heb ik verdiend en zal ik ook netjes betalen. Dat deze straf door tijd groter wordt dan wat de rechter heeft bedoeld, willen we niet.

Storm en ik zouden het erg waarderen als je me steunt om mijn leven zo snel als mogelijk weer op een zo normaal mogelijke manier te kunnen leven. Dankjewel, 

Jermain & Storm

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 20-11-2023 gestart
1324x bekeken

Actie georganiseerd door:

Jermain Breuer

Jermain Breuer

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 20-11-2023 gestart
1324x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog